Fabulos! Cum reacționează Theo Rose când aude ritmuri de manele. ”Păi n-ai cum!”

Theo Rose (24 de ani) recunoaște că manelele au reprezentat o rampă de lansare pentru ea. Chiar dacă ”a schimbat macazul” în ultima perioadă, artista rămâne sensibilă la rimurile de manele, așa cum s-a văzut în podcastul lui Horia Brenciu, ”Lucruri simple”.

image
Cum a auzit ritmuri de manele, Theo Rose s-a pus pe dansat

Succesul expunerea datorate show-urilor SuperStar și Masked Singer România de la Pro Tv nu i-au luat mințile simpaticei Theo Rose. Artista știe foarte bine de unde a pornit și are visuri mari legate de cariera ei muzicală.

Provocată de Horia Brenciu, The Rose a recunoscut că datorează mult manelelor. La 14 ani, niște oameni au văzut-o pe Teodora Maria Diaconu la un festival de muzică ușoară unde ajunsese sub îndrumarea surorii mai mari, iar acești oameni au avut curajul de a investi în brandul Theo Rose.

”Apoi am avut prima experiență în televiziune, la «Bravo, ai stil», în 2020, și așa am ajuns să cânt manele. Dacă n-aș fi cântat manele, n-aș fi fost atât de cunoscută în online și oamenii n-ar fi știut câte lucruri bune am eu de spus, apoi a venit SuperStar, prima experiență de top”, și-a descris ascensiunea Theo Rose.

Iar afinitatea ei pentru manele a fost testată imediat de Horia Brenciu, care a întrebat-o cum reacționează când aude ”muzică de genul...” și i-a rugat pe instrumentiștii săi să reproducă câteva acorduri de manele.

Theo Rose a început numaidecât să ridice din umeri și să miște brațele și capul zâmbind. ”Păi n-ai cum!”, a explicat artista. Și ca tabloul să fie complet, solista a interpretat magistral vestita ”Se mărită Mona mea”, dar și ”Bordeiaș, bordei, bordei”, după versurile lui Anton Pann.

Theo Rose visează să concureze la Eurovision

Theo Rose e conștientă că se află încă la început din punctul de vedere al carierei muzicale.

”Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul în industria muzicală românească. Acum e abia începutul pentru mine, abia încep să-mi spun povestea. Eu am început prin a-mi transmite mesajele prin intermediul combinației de ritmuri manele-pop, dar am simțit la un moment dat nevoia să schimb macazul. Adică muzica pe care o scriu acum, nu știu să spun dacă mai are influențe, dar e specială pentru mine. Și cred că asta e important, să-mi transmit mesajul în modul în care-mi place mie s-o fac”, i-a mărturisit artista lui Horia Brenciu.

Visul solistei este să ajungă să cânte la finala Eurovision, concurs pe care-l consideră o rampă de lansare pentru o eventuală carieră internațională.

Încurajată de Brenciu, care i-as spus că ar avea șanse, cu piesă bună, Theo Rose a răspuns entuziasmată. ”Dacă ăsta-i drumul meu, n-are cum să mă oprească nimeni!”

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
andreea mantea 2 JPG
6 baza 1 garsoniera jpg
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
Sacheen Littlefeather foto profimedia 0723744092 jpg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png