Theo Rose, schimbare radicală de look în finala Superstar!

Theo Rose (24 de ani) și-a uimit fanii cu o schimbare radicală de look, în finala SuperStar de la Pro TV, acolo unde este prezentatoare. Superba șatenă a recurs la o transformare spectaculoasă de imagine, cu un breton atipic, pe care nu multe femei ar îndrăzni să îl poarte!

Theo Rose și-a schimbat look-ul Foto: Instagram
Theo Rose și-a schimbat look-ul Foto: Instagram

Nu mai arată așa cum o știai! Theo Rose are una dintre cele mai frumoase podoabe capilare din showbiz-ul românesc. Toată lumea o știe cu părul lung și natural. Cântă bine orice stil de muzică și este frumoasă foc!

Iată că, vineri (17 decembrie), Theo Rose le-a demonstrat admiratorilor că este versatilă și din punct de vedere al imaginii! Prezentatoarea show-ului muzical SuperStar a venit în emisiune cu un breton tuns în V, asimetric. Cel mai probabil este un breton detașabil, însă vedeta pare că se simte extrem de bine cu acest look. 

Theo Rose a afișat un look nou, în finala SuperStar Foto: Instagram
Theo Rose a afișat un look nou, în finala SuperStar Foto: Instagram

Theo Rose a fost extrem de încântată de acest look și le-a mărturisit fanilor că vrea să încerce și pe viitor peruci și hairstyling-uri ieșite din tipare. În trecut, ea a încercat și o perucă cu o tunsoare scurtă, tip bob, care i-a adus numeroase complimente din partea fanilor.

Theo Rose a strălucit pe scena de la SuperStar Foto: Instagram
Theo Rose a strălucit pe scena de la SuperStar Foto: Instagram

Theo Rose s-a făcut cunoscută cântând manele

Theo Rose, pe numele ei real Theodora Maria Diaconu, este una dintre cele mai în vogă câtărețe de la noi. Deși a fost mereu atrasă de muzica populară, ea a cunoscut faima în momentul în care a cântat manele. Artista a colaborat cu nume sonore ale genului. Theo Rose cântă însă orice stil muzical și nu se dă în lături de la nicio provocare. Datorită colaborărilor cu Jean de la Craiova, Bogdan de la Ploiești sau Florin Salam, Theo Rose a fost adesea propulasată pe locul 1 în trending.

Mai mult, ea a câștigat locul al doilea, anul trecut, la Bravo ai Stil-Celebrities, iar acum este prezentatoarea show-ului de succes SuperStar.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg