Jean de la Craiova, în fața întrebărilor incomode ale lui Denise Rifai: “De ce v-ați abandonat copilul?”

Ultima actualizare:

    Jean de la Craiova, față în față cu Denise RifaiFoto: Kanal D
Jean de la Craiova, față în față cu Denise RifaiFoto: Kanal D

Jean de la Craiova este cel mai nou invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Realizatoarea tv îl pune pe cântărețul de manele în fața unui chestionar incomod, în emisiunea de duminică, 21 noiembrie.

Jean de la Craiova, pe numele său real Jean Dumitrache, este pregătit să ofere telespectatorilor detalii inedite în ceea ce privește viața personală și cariera sa. Puțină lume știe că Jean de la Craiova, acum în vârstă de 51 de ani, nu este oltean, chiar dacă numele de scenă ar putea indica acest lucru. De fapt, artistul s-a născut și a crescut în cartierul bucureștean Pantelimon. Viața sa a avut, de-a lungul anilor, suișuri și coborâșuri, Jean de la Craiova trăind o copilărie grea, marcată de sărăcie, iar despre aceste aspecte, dar și despre multe altele, neștiute de mulți dintre telespectatori, va vorbi artistul în ediția de duminică a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

La începutul carierei, Jean de la Craiova a fost chitarist într-o formație lăutărească pentru ca mai apoi să devină solistul trupei. Pe micul ecran, acesta a cunoscut cu adevărat popularitatea în urma participării în cadrul unei emisiuni de dans și a câștigat simpatia telespectatorilor cu expresia “Vă pupă, Jean!”.

Jean de la Craiova e căsătorit de 27 de ani

În prezent, melodiile lui Jean de la Craiova adună milioane de vizualizări pe YouTube, iar în plan personal, artistul este căsătorit de 27 de ani, are doi copii, Alexandru și Sabrina, și este bunic.Alexandru, în vârstă de 31 de ani, este fiul cel mai al intepretului. Jean nu a avut o relație prea apropiată cu acesta, deși în urmă cu cinci ani, tânărul l-a făcut bunic pe manelist.”Cine a inventat expresia <Vă pupă Jean!>?, ”Câți ani ați răbdat de foame?”, ”V-ați simțit vreodată inferior în fața prietenilor cu bani?”, ”De ce v-ați abandonat copilul?”, ”Au luat-o maneliștii pe un drum greșit?”, ”Cât a plătit Borcea pentru maneaua <Câinilor roșii>?”, ”Sunteți dependent de jocurile de noroc?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care renumitul artist va trebui sa răspundă în ediția de duminică, 21 noiembrie a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:45, la Kanal D.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net