George Burcea și Keed de la Chefi la cuțite, scandal cu înjurături: «Trebuie să bați ouă, nu femei»

Ultima actualizare:

George Burcea și Keed de la Chefi la Cuțite continuă scandalul, început acum aproape jumătate de an, după ce fostul membru Șatra Benz a făcut o postare pe social-media, ce l-a înfuriat la culme pe actor.

George Burcea și Keed de la Chefi la cuțite, scandal cu înjurături
George Burcea și Keed de la Chefi la cuțite, scandal cu înjurături

George Burcea e pornit împotriva lui Keed de la Chefi la Cuțite, din cauza unei postări făcute acum aproape șase luni, despre momentul în care actorul a fost acuzat de instigare la violență împotriva femeilor. 

Se pare că George Burcea nu e dispus să uite atât de ușor reacția lui Keed față de un episod care l-a afectat extrem de mult pe actor, așa că fostul soț al Andreei Bălan a reluat cearta. 

De unde a început conflictul? Ei bine, Keed a reacționat acum jumătate de an la scandalul în care a fost implicat Burcea, din cauza declarațiilor controversate ce instigau la violență domestică. 

Citește și George Burcea își cere scuze pentru declarațiile împotriva femeilor. Cum se justifică actorul

RIP. Mi-a părut bine”, a postat Keed pe rețelele de socializarea, făcând aluzie la cariera lui George Burcea, ce ar fi putut fi distrusă din cauza afirmațiilor.

Burcea a și Keed au reluat șirul jignirilor, după aproape jumătate de an. Cei doi și-au adresat câteva vorbe dure prin intermediul comentariilor și postărilor de pe rețelele de socializare. 

Keed l-a ironizat pe Burcea, deoarece consideră că actorul s-a autovictimizat gratuit și a vorbit despre asumare într-o manieră ipocrită. 

,,Mă Georgică, nu te-a învățat nimeni că un om cu adevărat asumat, nu vorbește despre asumare", a postat Keed, la secțiune Story, vis-a-vis de un schimb de replici avut cu actorul.

Burcea i-a răspuns imediat și i-a reproșat concurentului de la Chefi la Cuțite că a făcut o postare, pe care, ulterior a șters-o. 

,,Am văzut cum m-ai trolat, apoi ai șters și ultimul punct. Am mai văzut asumați din ăștia ca tine. Fii cuminte și dacă e să trolezi, măcar fii bărbat până la capăt." i-a spus George Burcea lui Keed. 

Keed i-a reamintit lui Burcea discursul delirant al acestuia despre violența domestică și a conchis cu o replică ironică. 

,,Îți dau eu rețetă bună dacă vrei, dar vezi că trebuie să bați ouă, nu femei", i-a transmis Keed,actorului. 

George Burcea i-a dat replica lui Keed cu o fotografie în care apare alături de regizorul Tim Burton, cu care actorul a colaborat pentru o peliculă ce se filmează la noi în țară. 

,,Ce poze pune bucătarul, vs ce poze pun eu. Uite ți-am dat șansa să mai apari într-un articol", a scris Burcea, la secțiunea Story pe Instagram.

burcea keed 5 jpg

George Burcea, acuzat de instigare la violență domestică

Anul trecut, George Burcea a publicat pe rețelele de socializare un clip de-a dreptul îngrijorător, în care actorul instiga la violență domestică, după ce anumite fane l-ar fi criticat pe actor deoarece îi place să gătească.

Citește și George Burcea, în centrul unui scandal după ce a instigat la violență împotriva femeilor: «Să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune»

Fostul soț al Andreei Bălan a reacționat extrem de ostil și a afirmat că, astfel de femei, care nu știu să aprecieze bărbați ca el, merită să fie bătute de partenerii lor. Actorul și-a cerut ulterior iertare pentru derapajul extrem de grav. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net