Schimbări la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan, înlocuită de Mihai Petre, în juriu

Ultima actualizare:

De când a venit în echipa Antenei 1 și a câștigat, împreună cu soția sa sezonul 4 din "Asia Express", Mihai Petre este cooptat în tot mai multe proiecte televizate. Click! a aflat că fostul jurat de la Dancing on Ice o înlocuiește pe Andreea Bălan, în emisiunea Te cunosc de Undeva.

Mihai Petre ocupă scaunul de jurat în emisiunea Te cunosc de Undeva, în locul Andreei Bălan
Mihai Petre ocupă scaunul de jurat în emisiunea Te cunosc de Undeva, în locul Andreei Bălan

Mihai Petre, jurat la Te cunosc de undeva, în locul Andreei Bălan

Andreea Bălan (37 de ani), jurata specializată în dans de la Te cunosc de undeva, a plecat în reality-showul America Express, împreună cu colega ei din trupa Andre, Andreea Antonescu, cu puțin înainte să se termine filmările pentru show-ul transformărilor.

Din fericire, producătorii au găsit repede soluția, așa că l-au adus în locul ei pe Mihai Petre (43 de ani), care este dansator profesionist, având experiență în astfel de show-uri tv. Rolul său va fi același ca al Andreei Bălan, și anume de a juriza prestația concurenților,  coregrafia din finala emisiunii, care s-a filmat, deja, zilele trecute.

Astfel că, în ultima emisiune din acest sezon, telespectatorii vor avea o surpriză. De când s-a întors la Antena 1, dansatorul a fost parte din două proiecte mari: jurat în juriul show-ului Dancing on ice: Vis în doi și iUmor.

Și asta nu e tot! Sursele Click! au povestit că Mihai Petre va fi integrat într-un alt proiect de mare anvergură: Splash, vedete la apă, pentru care producătorii de la Antenă, dar și vedetele se pregătesc de filmări.

Se aude, tot prin grupul media că, din toamnă, este posibil ca Mihai Petre să filmeze cel de-al doilea sezon al emisiuni Dancing on ice: Vis în doi, unde va fi coleg, din nou, cu soția lui, Elwira Petre.

Până una alta, îl vom revedea pe Mihai Petre lângă colegii lui de jurizare Ozana Barabancea, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Ce să zicem, dansatorul are experiență cu oamenii, mai ales că Asia Express, concurs pe care l-a și câștigat, l-a învățat să înțeleagă mai mult oamenii, dar și cum să lucreze cu ei.

Zvonuri despre Smiley și Alina Pușcaș

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva, este gata de vacanță. Asta nu înseamnă că nu se mai gândește la cariera profesională, căci dorința ei acerbă este să joace într-un nou film sau serial. Noi am aflat deja că regizorul Toma Enache ("Între chin și amin") pregătește un nou proiect și și-ar fi dorit că prezentatoarea să facă parte din echipa de filmare.

Sperăm să colaboreze împreună, mai ales că Alina Pușcaș are experiență în actorie, de-a lungul timpului jucând în serialele "Narcisa sălbatică" și "Fructul oprit" sau în filmul "Zăpadă, Ceai și Dragoste".

Cât despre Smiley, am înțeles că artistul se întoarce la Vocea României cu un nou sezon, cel de-al zecelea de la Pro TV, chiar dacă doar ce a încheiat Românii au talent. Știm că va parte în continuare din juriu.

Nu știm, însă, cine sunt ceilalți colegi jurați, zvonuri sunt multe, multe. Se speculează că  Irina Rimes nu ar mai fi jurată, dar nici Tudor Chirilă. S-ar  întoarce Andra și Marius Moga, iar pe listă ar mai fi Carla s Dream's sau Raluka.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net