Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea Bălan: «Știe ce vrea»!

Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, s-a aflat dintotdeauna în atenția presei, iar viața ei personală a fost analizată în detaliu. Artista a decis să nu mai vorbească despre aspectele sentimentale și să se bucure, în privat, de lucrurile care se petrec în viața ei. Solista a vorbit, însă, despre cum ar trebui să fie bărbatul pe care și-l dorește alături în viitor. 

Andreea Bălan își dorește un bărbat responsabil și care știe ce-și dorește
Andreea Bălan își dorește un bărbat responsabil și care știe ce-și dorește

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în anul 2020, însă abia în 2022, procesul de divorț s-a încheiat, iar cei doi își pot vedea acum liniștiți de propriile planuri. Desigur, sunt nevoiți să intracționeze pentru că împreună au două fetițe. 

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit! Au fost surprinși ținându-se de mână

Andreea Bălan este o femeie curtată, dar care nu se grăbește să ajungă din nou în fața altarului. După despărțirea de actorul George Burcea, solista a avut o scurtă relație cu Tiberiu Argint.

Legătura dintre ei a ajuns destul de rapid la final, iar în prezent Andreea Bălan este hotărâtă să nu mai vorbească public despre lucrurile care se petrec în sfera amoroasă.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat publicației Viva!, artista a declarat că nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă și a dezvăluit că bărbatul pe care și-l dorește alături este un om asumat, care nu se sperie de statutul pe care ea îl deține. 

„Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu", a povestit Andreea. 

Vezi și: Andreea Bălan, detalii despre custodia fetelor

Solista nu vrea să-și mai facă planuri de viitori, ci să trăiască prezentul, cu tot ce îi oferă acesta. Consideră că este o femeie împlinită și o mamă fericită, iar cele două fiice reușesc să îi aducă întotdeauna zâmbetul pe buze. 

Dacă Andreea Bălan nu se gândește momentan la un partener de viață și nu pune pe primul plan iubirea, situația este cu totul alta în ceea ce-l privește pe fostul soț, George Burcea. Actorul este îndrăgostit nebunește de prezentatoarea Viviana Sposub, alături de care formează un cuplu de mai bine de un an. Locuiesc deja împreună și, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, reușesc să facă o echipă foarte bună și se se înțeleagă de minune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net