Imaginile care o vor face pe Andreea Bălan să explodeze! Misty, soția lui Keo, prietenă la cataramă cu Viviana Sposub. Ce spune despre George Burcea

Ultima actualizare:

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și urmează să se căsătorească, veste care probabil a lăsat-o fumegând de supărare, pe Andreea Bălan, fosta soție a actorului. Situația tocmai a devenit și mai explozivă, căci în toată această telenovelă și-a făcut apariția, nimeni alta decât Misty, actuala soție a lui Keo, fostul iubit al Andreei Bălan. 

image

Cuplul Viviana Sposub - George Burcea stă pe un butoi cu pulbere ce urmează a fi dinamitat de cântăreața Andreea Bălan, căci ceea ce s-a întâmplat recent întrece chiar și intriga din serialele sud-americane. 

Se știe că Andreea Bălan a avut o relație de opt ani de zile cu solistul Keo, care i-a frânt sufletul artistei atunci când a călcat strâmb cu Misty. «Amantlâcul» dintre Keo și Misty s-a transformat treptat într-o dragoste mistuitoare, iar în prezent cei doi sunt căsătoriți și au o fiică împreună. 

Ei bine, ironia sorții face ca Misty să fie prietenă la cataramă cu nimeni alta decât Viviana Sposub, tot o rivală de moarte a Andreei Bălan, care i-a furat inima lui George Burcea și urmează să facă nuntă mare cu actorul. 

Misty și Viviana Sposub, rivalele de moarte ale Andreei Bălan s-au distrat împreună la party-ul Viva 

 Misty a postat pe rețelele de socializare despre întâlnirea cu fostul soț al Andreei Bălan George Burcea și și-a dat cu părerea despre el și Viviana Sposub, în calitate de cuplul. Un detaliu extrem de important a ieșit la iveală și anume că Misty, Viviana Sposub și George Burcea au petrecut de fapt împreună la petrecerea Viva. În imaginile postate de soția lui Keo se poate vedea cu Viviana dansează și râde cu fetița lui Misty, la party-ul monden, semn că se pregătește intens să devină o a doua mamă pentru fiicele lui George Burcea și ale jumătății blonde de la trupa «Andre». 

«Femeile fatale», care i-au suflat de sub nas partenerii Andreei Bălan, s-au filmat în timp ce râdeau și se distrau alături de fostul soț al solistei, George Burcea, pe ringul de dans. 

Ca să să pună și mai multă sare pe rană, Misty, femeia pentru care Keo a părăsit-o pe Andreea Bălan, a avut numai cuvinte de laudă și apreciere la adresa cuplului Viviana Sposub, George Burcea. 

«Se potrivesc de minune pentru că pur și simplu su fost meniți să fie împreună . Chiar nu este atât de greu de înțeles și acceptat» a scris Misty în dreptul clipului în care Viviana Sposub poate fi văzută în timp ce se joacă cu fetița lui Misty. 

Misty aruncă praf în ochi Andreei Bălan? «Cârcotașii vor exista întotdeauna»

Misty a poposit și în matinalul de la Kanal D, prezentat de Viviana Sposub, ocazie cu care a ajuns să-l cunoască și pe George Burcea și desigur s-o revadă pe  buna ei prietenă. 

«L-am cunoscut pe George când am mers în emisiune la Viviana. Așa i-am cunoscut pe amîndoi. de atunci am început să vorbim și îmmi sut amândoi foarte dragi . Sunt oameni buni, faini și respectuoși, pe care îi apreciez, iar ei la rândul lor mă apreciează și îmi respectă familia. Cârcotașii care transformă problemele personale ale altcuiva în problemele tuturor vor exista întotdeauna și nu datorez nimănui nicio explicație» a scris Misty, în dreptul fotografiei din emisiunea de la Kanal D.» , a scris Misty pe rețelele de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net