Andreea Bălan n-are noroc în dragoste, dar e înfloritoare!

#Exclusiv Click!

Andreea Bălan (38 ani) a fost de mică o fată care a ştiut ce vrea. S-a descurcat singură, a făcut bani încă de pe vremea când era în trupa Andre şi continuă să o facă şi acum: are agenda plină de concerte, e jurat la „Te cunosc de undeva” şi a bifat şi reality-show-ul „America Express”. Cântăreaţa străluceşte şi la propriu, şi la figurat!

Andreea Bălan radiază  lângă mașina ei bleu. Foto: BLITZ
Andreea Bălan radiază lângă mașina ei bleu. Foto: BLITZ

Andreea Bălan e într-o formă de zile mari!

Chiar dacă nu are noroc în dragoste, Andreea Bălan rămâne o femeie sigură pe ea, din ce în ce mai stilată şi într-o formă fizică de invidiat, surprinsă de fotoreporterii Click!, Bălăncuţa radiază!

Citește și: Ea este femeia care a înlocuit-o pe Andreea Bălan! Tiberiu Argint, topit după o superbă brunetă din Londra! O copleșește zilnic cu aprecieri

Artista trece printr-o perioadă bună şi asta se vede de la o poştă. Se pare că i-a priit din plin experienţa America Express, acolo unde a fost împreună cu buna ei prietenă şi colegă Andreea Antonescu.

Artista, în fustă scurtă și pe tocuri, a fost surprinsă în oraș cu o prietenă
Artista, în fustă scurtă și pe tocuri, a fost surprinsă în oraș cu o prietenă

Fotoreporterii Click! au surprins-o mai întâi pe Andreea Bălan în zona Floreasca, ieşind dintr-un restaurant, în compania unei prietene.

Iată și: Andreea Bălan, în semifinala Te cunosc de undeva: «Am emoții deoarece plec»

Era cu zâmbetul pe buze şi îmbrăcată sexy, într-o fustiţă scurtă şi pe tocuri, de care nu se desparte niciodată, pentru că îi pun în evidenţă şi mai mult picioarele bine lucrate la sală şi pe ringul de dans. Şi pentru că nu poate trece neobservată, vedeta a primit câteva claxoane din partea şoferilor care i-au admirat prezenţa şi ţinuta.

Andreea, ai cam exagerat  cu hialuronicul în buze!
Andreea, ai cam exagerat cu hialuronicul în buze!

După ce a luat masa cu prietena ei, la fel de sexy, Andreea Bălan s-a urcat în bolidul de zeci de mii de euro pe care l-a colantat recent într-o culoare de vară, bleu metalizat. De altfel, maşina are povestea ei. Ranger Roverul, alb pe vremea aceea, fusese cumpărat de Andreea pentru soţiorul ei, George Burcea. Cadou! Când au decis să divorţeze, maşina s-a întors la proprietarul din acte, adică la ea.

Mai vezi și: Ce bine se înțeleg fetițele Andreei Bălan cu Viviana Sposub

„A apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau şi vila, şi maşina. Nu există aşa ceva, sunt invenţii. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri şi fiecare pleacă cu ce a venit. Şi evident că maşina şi casa erau de dinainte de relaţie, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat şi maşina pe care i-am făcut-o cadou, mai ales că a rămas fără carnet”, a explicat Andreea Bălan, la momentul respectiv. Acum, pare că a vrut să-i dea o notă personală bolidului alb şi l-a făcut bleu.

Maşina i-o făcuse cadou lui George când erau căsătoriţi

Și-a dus fetele  în vacanță în  Bulgaria
Și-a dus fetele în vacanță în Bulgaria

După 5 ani de relaţie şi doar câteva luni de căsnicie, Andreea Bălan şi actorul George Burcea au anunţat în 2020 că se despart. Cei doi foşti soţi nu îşi mai vorbesc, iar prima relaţie afişată a Andreei Bălan după divorţ a fost lângă fratele Soniei Argint, Tiberiu, de care s-a despărţit la finalul anului trecut, deşi păreau extrem de fericiţi împreună.

Acum Andreea Bălan este deocamdată singură şi se pare că îi prieşte de minune acest lucru, însă vedeta speră probabil că îşi va găsi liniştea sufletească la un moment dat. 

La cumpărături la mall, Andreea poartă  pantaloni scurți, maieu și pantofi sport
La cumpărături la mall, Andreea poartă pantaloni scurți, maieu și pantofi sport

Grija ei maximă este ca fetele - Ella, 5 ani, şi Clara Maria, 3 ani - să crească frumos şi să nu simtă că părinţii lor sunt despărţiţi. După ce le-a dus într-o vacanţă de cinci stele în Bulgaria, Andreea le-a scos şi la mall, unde le-au surprins din nou fotoreporterii Click! Semn că nu-şi neglijează deloc îndatoririle de mămică şi nu lasă grijile să o doboare. 

Nu rata nici: Cum arată bărbatul ideal pentru Andreea Bălan: «Știe ce vrea»!

Din septembrie o vedem iar la «Te cunosc de undeva!»

image

Show-ul transformărilor spectaculoase, “Te cunosc de undeva”, acolo unde Andreea Bălan este jurat, a ajuns la cel de-al 18-lea sezon. Aşadar, începând cu  10 septembrie, acesta va putea fi urmărit  în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, şi se anunţă a fi fabulos! 8 cupluri de vedete talentate vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena „Te cunosc de undeva!”, show jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro