Ce bine se înțeleg fetițele Andreei Bălan cu Viviana Sposub

#Exclusiv Click!

Vacanță fierbinte pentru cuplul George Burcea și Viviana Sposub, care se pregătesc de o aniversare specială. Fac doi ani de când s-au cunoscut la emisiunea „Ferma” de la Pro TV și, deși nimeni nu le dădea vreo șansă, iată că ei sunt foarte fericiți împreună. Acum, că Andreea Bălan, fosta soție a lui George, este plecată să filmeze „America Express”, cei doi îndrăgostiți sunt părinți cu normă întreagă pentru fetițele actorului, Clara și Ella.

George Burcea, cu Viviana Sposub şi fiicele sale
George Burcea, cu Viviana Sposub şi fiicele sale

În urmă cu o lună, Viviana Sposub (24 de ani) și George Burcea (34 de ani) ne povesteau că, deși se apropie vacanța, ei mai au mult de lucru. "Probabil, în august, o să avem câteva zile libere, dar, în principiu, muncim", ne spunea actorul George Burcea. Iar prezentatoarea matinalului de la Kanal D, Viviana Sposub ne-a mărturisit: "O să avem, cred, foarte puțină vacanță. Probabil, o să facem o ieșire, până la Botoșani. De obicei, nu ne planificăm dinainte, suntem spontani și dacă simțim nevoia să plecăm undeva, ne-am făcut repede bagajul și duși suntem. Ne place spontaneitatea!"

Citeşte şi: Ce plan are George Burcea cu fiicele sale, cât Andreea Bălan e plecată în America Express?

Nici dacă ar vrea, nu prea ar putea să lipsească foarte mult din București pentru că George a rămas tată cu normă întreagă pentru fetițele lui, Ella (5 ani) și Clara (3 ani), după ce solista Andreea Bălan (38 de ani), fosta lui soție, a plecat în America de Sud unde se filmează show-ul „America Express” de la Antena 1. Cei patru se distrează bine împreună și tatăl caută să nu le lipsească nimic micuțelor.

Citeşte şi: Andreea Bălan, detalii despre custodia fetelor. Cum o împarte cu George Burcea

"Este un tată așa grijuliu și atent la nevoile fiicelor lui. Nu vrea să le lipsească nimic. În plus, le duce acasă mereu la orele stabilite", ne-au spus surse apropiate actorului, care are multe proiecte și așteaptă premieră serialului "Wednesday", regizat de Tim Burton, unde a jucat un rol important, alături de Catherine Zeta Jones.

George Burcea, profesor de actorie în tabăra lui Ouatu

Și pentru că actoria este pasiunea lui cea mai mare, iar stagiunea a luat pauză, George a fost profesor într-o tabără de actorie, la invitația amicului său Cezar Ouatu. În timp ce George a predat actorie și artă scenică, invitat de onoare a fost talentatul David Dobrincu, fratele tânărului om de afaceri Sebastian Dobrincu - investitor la „ Imperiul Leilor” (Pro Tv). Și David, la 11 ani, cântă și a jucat în serialul „Wednesday”.

George Burcea, la tabăra lui Cezar Ouatu
George Burcea, la tabăra lui Cezar Ouatu

"Din Tabăra de pe Netflix (n.r: filmul lui Selly), la tabăra Ficco l-am avut și pe bunul meu prieten și colaborator artistic, David Dobrincu! De la "Ferma Vedetelor" unde am “suferit” împreună la Ferma Dacilor l-am avut pe bunul meu prieten și un super actor, George Burcea care din prima clipă a reușit să-i facă pe copii să-l iubească, drept pentru care i-am urat bun venit în familia noastră Ficco, dorindu-ne să rămâna un prieten și colaborator de lungă durată!", a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare.

Și tot el a anunțat cu părere de rău după o săptămâna că tabăra s-a terminat și s-a lăsat cu lacrimi. Important este că elevii s-au simțit bine și George Burcea a fost un profesor iscusit, care știe să vorbească cu copiii, doar și el e tată pentru două fetițe simpatice foc.

Viviana Sposub: „Îl trezesc pe George, în fiecare dimineață, la ora 4”

Pentru George urmează și alte proiecte: "Suntem într-o perioadă foarte bună. E din ce în ce mai bine", ne-au precizat cei doi îndrăgostiți care aniversează 2 ani de relație. Și de ce n-ar fi mai ales că Viviana face parte în continuare din echipa matinalului de la "Kanal D.

Citeşte şi: Viviana Sposub, afectată de divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan?

"În acest moment, sunt cu totul prinsă în acest proiect, de la Kanal D. Trezitul de dimineață nu îmi pică foarte bine și, atunci, pe parcursul zilei mai am energie doar să-mi rezolv activitățile mele personale și ce filmări mai avem pentru emisiune. Dar, promit că atunci când îmi voi intră în ritm, cu trezitul de dimineață, mă voi concentra și pe partea muzicală. Îl trezesc eu pe George, în fiecare dimineață. La ora 4. Dacă unul suferă, trebuie să sufere amândoi. De multe ori, merge cu mine la muncă și mă susține, mă ajută. Peste tot suntem împreună. Când el are un proiect, eu sunt cu el și îl ajut. Când eu am ceva de rezolvat, e mereu cu mine", ne-a mai spus Viviana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net