Andreea Bălan, în semifinala Te cunosc de undeva: «Am emoții deoarece plec»

Marea finală a emisiunii „Te cunosc de undeva”, ajunsă la sezonul 17, se apropie cu pași repezi, iar gala de pe 9 iulie vine cu multe surprize. Andreea Bălan, membră a juriului show-ului, urmează să fie înlocuită în ediția finală de Mihai Petre, ea îmbarcându-se pentru America Express! Iată ce a declarat în semifinală!

Te cunosc de undeva jpg
Andreea Bălan, ultima jurizare din acest sezon la „Te cunosc de undeva” Foto: Arhivă

Marea finală a sezonului 17 „Te cunosc de undeva” va fi difuzată sâmbătă, 9 iulie, iar telespectatorii vor avea parte de multe surprize, pe lângă transformările puse în scenă de către concurenți. 

Vezi și: Finala „Te cunosc de undeva", la un pas distanță! Ei se duelează pentru premiul cel mare

Andreea Bălan pleacă la „America Express”. A fost emoționată în semifinala „Te cunosc de undeva”!

În semifinala show-ului, Andreea Bălan a anunțat că aceea a fost ultima sa jurizare din acest sezon, cântăreața pregătindu-se de plecarea către o nouă provocare, și anume competiția America Express!

Cu jurata Andreea Bălan plecată în aventura de pe Drumul Aurului, pupitrul show-ului a rămas cu un loc liber, astfel că un alt membru al juriului a fost cooptat! Este vorba despre nimeni altul decât Mihai Petre, care a acceptat bucuros invitația de a juriza finala „Te cunosc de undeva”. Obișnuit cu această postură, coregraful și dansatorul a jurizat de curând și o altă emisiune a Antenei 1, competiția „Dancing on Ice”.

Nu rata: Cosmin Seleși, despre demisia de la Te cunosc de undeva: «Am vrut să mai renunț o dată»

stanga
dreapta
tecunoscdeundeva2 jpg
tecunoscdeundeva1 jpg
Te cunosc de undeva 1 jpg
Te cunosc de Undeva 11 jpg
Te cunosc de Undeva 4 jpg
Te cunosc de Undeva 12 jpg

Mihai Petre, jurat special la „Te cunosc de undeva”

Astfel, Mihai Petre se va alături în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan, veteranii juriului emisiunii. 

Am emoții deoarece plec, asta va fi ultima mea jurizare din acest sezon. Am acceptat cu greu, dar voi pleca în competiția America Express alături de Andreea Antonescu. Cu nostalgie și dragoste am jurizat aceste momente per ansamblu, pentru tot sezonul, pentru că nu voi mai avea această ocazie în ultima ediție.

A fost un sezon emoționant și special, datorită concurenților, care au fost foarte muncitori, carismatici, talentați și ambițioși. Sezonul 17 Te cunosc de undeva a fost un sezon cu adevărat memorabil.“, a declarat Andreea Bălan.

La rândul său, Mihai Petre a mărturisit că are emoții pentru marea finală, având în vedere că alegerea câștigătorului acestui sezon va sta și în mâinile sale! „Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă.”, a dezvăluit și Mihai Petre.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg