Mirabela Dauer, la Te cunosc de undeva! Cine a intrat în pielea personajului

#Te cunosc de undeva
Ultima actualizare:

Ediția de sâmbătă, 28 mai, a emisiunii „Te cunosc de undeva” a adus în scenă o personalitate autohtonă extrem de îndrăgită, interpretată de către doi concurenți talentați, care au sperat din toată inima că s-au putut ridica la nivelul așteptărilor. Iată cine s-a transformat în Mirabela Dauer și ce piesă din repertoriul său a fost aleasă pentru moment!

Mirabela Dauer a pășit în această ediție în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, însă nu în carne și oase! Zarug și Jazzy Jo au interpretat-o pe marea artistă în ediția de gală de sâmbătă, 28 mai, cei doi acceptând provocarea uriașă din spatele transformării.

Citește și: Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Cine a fost «Bestia»

Zarug și Jazzy Jo s-au transformat în Mirabela Dauer!

Ruleta le-a repartizat celor doi concurenți arhicunoscuta melodie „Fotoliul din odaie”, care a răsunat pe scena show-ului de transformări în varianta lui Zarug și a lui Jazzy Jo. Concurenții au trecut prin mai multe repetiții de voce și prestanță scenică, pentru a putea pune în scenă un moment memorabil, demn de numele Mirabelei Dauer.

Citește și: «Te cunosc de undeva», premieră explozivă! Ristei, show total în travesti

Tot în timpul repetițiilor, cei doi au aflat și cât de grea și solicitantă din punct de vedere vocal este melodia aleasă. Cu toate acestea, în cea de-a cincea ediție a sezonului 17 „Te cunosc de undeva”, Zarug și Jazzy Jo au reușit să trimită publicul într-o adevărată incursiune în trecut.

Zarug a rămas fără voce în încercarea de a cânta piesa Mirabelei Dauer

Echipa a reușit să ofere publicului un moment unic, plin de nostalgie, însă cei doi au glumit că prestația lor nu s-ar putea niciodată compara cu cea a Mirabelei, care deține o voce inconfundabilă și un ambitus pe măsură.

Te pupăm Mirabela, iartă-ne.", i-a transmis Zarug Mirabelei Dauer încă din timpul repetițiilor, după ce a aflat pe propria piele că dificultatea piesei l-a lăsat la un moment dat fără voce! Până la momentul actului artistic însă, Zarug a reușit să își recapete glasul, iar atât juriul, cât și publicul, s-au lăsat transpuși în „povestea” celebrei piese.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net