Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Cine a fost «Bestia»

În gala serii de sâmbătă, 21 mai, telespectatorii emisiunii „Te cunosc de undeva” au putut urmări câteva transformări spectaculoase, însă una dintre ele a reușit să primească aplauze la scenă deschisă. Iată ce echipă a intrat în pielea personajelor de basm Frumoasa și Bestia!

image
Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Foto: Captură Video

Perechile de la „Te cunosc de undeva” s-au pregătit temeinic, ca pentru fiecare gală, însă în această ediție echipa de machiaj pare că a făcut imposibilul posibil! În platoul emisiunii au pășit chiar personajele din celebrul basm Frumoasa și Bestia, cântând și melodia din coloana sonoră a filmului cu același nume, interpretată de nimeni alții decât Ariana Grande și John Legend. 

Frumoasa și Bestia, în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”

În cea de-a patra ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 17, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat, din punct de vedere vocal, în cele două nume mari din muzica internațională.

Cei doi au repetat de zor piesa „Beauty and the beast”, care a fost pusă în scenă cu multă emoție și o coregrafie pe măsură. Așa cum era de așteptat, Florin a fost „atracția serii”, impresionându-i atât pe jurați, cât și pe colegii săi de emisiune, care au felicitat numărul artistic.

stanga
dreapta
image
image
5te cunosc de undeva png
3te cunosc de undeva png

În ciuda prestației lor „de poveste”, la propriu, echipa formată din Florin Ristei și Ilona Brezoianu nu reușit să obțină nici în această gală cel mai mare punctaj al show-ului. Iată ce gest au făcut cei doi!

Citește și: «Te cunosc de undeva», premieră explozivă! Ristei, show total în travesti

Cine a câștigat cea de-a patra ediție

Fac ce fac și pleacă mereu acasă cu titlul de premianții serii! Ediția a patra a sezonului 17 de la „Te cunosc de undeva” a fost câștigată tot de perechea formată din Emi și Cuza, cei doi reușind să aducă multă emoție în platoul show-ului. 

Aceștia s-au transformat în această seară în artiștii Sting și Stevie Wonder, interpretând cunoscuta piesă „Fragile”. 

Deși puteau câștiga în această ediție, în baza punctajului obținut până în acel moment, Florin Ristei și Ilona Brezoianu au decis să acorde cele cinci puncte de care dispuneau lui Cuza și Emi. Cei doi au demonstrat cea mai bună dovadă de „fairplay”, recunoscând totodată că momentul colegilor lor a fost unul foarte bun.

Da, am plâns, pentru că am muncit cel mai mult la momentul ăsta de până acum dintre toate chestiile pe care le-am făcut aici. A fost singurul moment la care chiar am muncit enorm de mult.

Noi așa am gândit, ni s-a părut că e fairplay, am simțit că ei sunt un moment foarte bun și cu care mai mult ca sigur vom fi într-o mare competiție, dar am peferat să fim corecți și să nu dăm punctele altcuiva”., a mărturisit Ilona Brezoianu.

Citește și: Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

piscina borcea pelinel jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
simona gherghe jpg
foto2 viviana si fetele jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
Marie Helvin a pozat pentru marca JD Williams, în lenjerie intimă din satin şi mătase  jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png