Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Cine a fost «Bestia»

#Te cunosc de undeva

În gala serii de sâmbătă, 21 mai, telespectatorii emisiunii „Te cunosc de undeva” au putut urmări câteva transformări spectaculoase, însă una dintre ele a reușit să primească aplauze la scenă deschisă. Iată ce echipă a intrat în pielea personajelor de basm Frumoasa și Bestia!

Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Foto: Captură Video
Transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva! Foto: Captură Video

Perechile de la „Te cunosc de undeva” s-au pregătit temeinic, ca pentru fiecare gală, însă în această ediție echipa de machiaj pare că a făcut imposibilul posibil! În platoul emisiunii au pășit chiar personajele din celebrul basm Frumoasa și Bestia, cântând și melodia din coloana sonoră a filmului cu același nume, interpretată de nimeni alții decât Ariana Grande și John Legend. 

Frumoasa și Bestia, în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”

În cea de-a patra ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 17, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat, din punct de vedere vocal, în cele două nume mari din muzica internațională.

Cei doi au repetat de zor piesa „Beauty and the beast”, care a fost pusă în scenă cu multă emoție și o coregrafie pe măsură. Așa cum era de așteptat, Florin a fost „atracția serii”, impresionându-i atât pe jurați, cât și pe colegii săi de emisiune, care au felicitat numărul artistic.

În ciuda prestației lor „de poveste”, la propriu, echipa formată din Florin Ristei și Ilona Brezoianu nu reușit să obțină nici în această gală cel mai mare punctaj al show-ului. Iată ce gest au făcut cei doi!

Citește și: «Te cunosc de undeva», premieră explozivă! Ristei, show total în travesti

Cine a câștigat cea de-a patra ediție

Fac ce fac și pleacă mereu acasă cu titlul de premianții serii! Ediția a patra a sezonului 17 de la „Te cunosc de undeva” a fost câștigată tot de perechea formată din Emi și Cuza, cei doi reușind să aducă multă emoție în platoul show-ului. 

Aceștia s-au transformat în această seară în artiștii Sting și Stevie Wonder, interpretând cunoscuta piesă „Fragile”. 

Deși puteau câștiga în această ediție, în baza punctajului obținut până în acel moment, Florin Ristei și Ilona Brezoianu au decis să acorde cele cinci puncte de care dispuneau lui Cuza și Emi. Cei doi au demonstrat cea mai bună dovadă de „fairplay”, recunoscând totodată că momentul colegilor lor a fost unul foarte bun.

Da, am plâns, pentru că am muncit cel mai mult la momentul ăsta de până acum dintre toate chestiile pe care le-am făcut aici. A fost singurul moment la care chiar am muncit enorm de mult.

Noi așa am gândit, ni s-a părut că e fairplay, am simțit că ei sunt un moment foarte bun și cu care mai mult ca sigur vom fi într-o mare competiție, dar am peferat să fim corecți și să nu dăm punctele altcuiva”., a mărturisit Ilona Brezoianu.

Citește și: Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net