Adriana Trandafir se alătură echipei Te cunosc de undeva. Ce rol a primit actrița

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” se anunță a fi unul plin de surprize, iar acum a fost dezvăluit și că echipa se mărește cu încă un membru! Actrița Adriana Trandafir va avea un rol special în cadrul show-ului!

image
Adriana Trandafir se alătură echipei Te cunosc de undeva Foto: Antena 1

Cel de-al 17-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva” urmează să debuteze în curând pe micile ecrane, filmările fiind în toi. Emisiunea Antenei 1 se anunță a fi una plină de surprize, așa cum i-a obișnuit deja pe telespectatori. 

Dacă cei de acasă au îndrăgit-o la „Asia Express” și și-au dorit să o vadă mai mult pe sticlă, nu doar pe scena de teatru, ei bine iată că totul a prins contur.

Adriana Trandafir se alătură echipei „Te cunosc de undeva”

 Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir, care a fost în trecut concurentă a emisiunii, se va alătura acum echipei show-ului, în calitate de profesor de actorie.

E o onoare pentru mine şi un cadou de la Dumnezeu acest rol în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! Mi se pare fascinant că după ce am trăit experienţa acestui show în calitate de concurent, acum am trecut de cealaltă parte a baricadei, unde nu mi-aş fi imaginat niciodată că o să ajung şi de unde se vede şi mai bine frumuseţea acestui show.

Eu ştiu cel mai bine cât de greu este, mai ales că am avut ocazia să concurez atât singură, cât şi în cuplu, alături de Romică, aşa că le înţeleg şi mai mult temerile concurenţilor din acest sezon, unul special, dedicat în totalitate duetelor. Toţi îmi sunt foarte dragi şi încerc să îi ajut cât de mult pot, să le dau cât de mult pot din tot ce ştiu eu, pentru ca juriul să aprecieze munca lor!”, a declarat actriţa.

Adriana Trandafir, de la fost concurent la membru al echipei „Te cunosc de undeva”

O recomandă întreaga carieră și personalitatea sa debordantă, care face mereu deliciul publicului. Adriana Trandafir le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Întregul proces de transformare și de punere în scenă a momentelor  presupune zeci de ore de repetiţii la canto, actorie şi coregrafie.

Este o muncă sisifică, de cel puţin 10 ore pe zi, în această perioadă, iar dacă înainte îmi studiam doar piesa mea, acum trebuie să pregătesc absolut toate momentele din concurs, deci nu nu mai încape vorbă despre volumul de muncă.

Va fi un sezon foarte interesant pentru că avem tipologii diferite, suflete speciale şi oameni minunaţi pe care îi voi ajuta cât de mult voi putea să aibă încredere în ei, să uite de frici atunci când sunt pe scenă. (...)

Îi voi învăţa tot ce ştiu eu, toate secretele, de la cum să urce în lift, până la cum să îşi gestioneze emoţiile, combustia internă şi gândurile. Chiar dacă din faţa televizorului pare totul uşor, telespectatorii trebuie să ştie câtă muncă există în spatele fiecărui moment de pe scenă.”, a completat actriţa.

stanga
dreapta
adriana trandafir jpg
adriana trandafir2 jpg
adriana trandafir si fiica ei maria speranta 0 jpeg
adriana trandafir romica tociu te cunoscu de undeva jpeg
adriana trandafir si romica tociu jpeg
1 romica tociu adriana trandafir te cunosc de undeva 2020 1 jpeg
adriana trandafir jpeg
adriana trandafir jpeg

Amintim că Adriana Trandafir a concurat în cadrul show-ului „Asia Express” făcând atunci echipă cu fiica ei, Maria Speranța. Cele două au avut parte de momente de neuitat în timpul filmărilor pentru show, presărate pe alocuri și cu certuri, care doar le-au consolidat și mai mult relația.

Citește și: INTERVIU Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a trecut prin experiența vieții la Asia Express: «A fost greu să fim amândouă împreună»

„Te cunosc de undeva”, sezonul cu numărul 17

Cel de-al 17-lea sezon „Te cunosc de undeva” urmează să intre în curând în casele telespectatorilor.  Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite surprize și multe transformări fabuloase.

Totodată, începând cu acest sezon, membrii juriului nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg