INTERVIU Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a trecut prin experiența vieții la Asia Express: «A fost greu să fim amândouă împreună»

Ultima actualizare:

    Maria Speranţa  are 21 de ani şi  e studentă  în Olanda,  la International  Business
Maria Speranţa are 21 de ani şi e studentă în Olanda, la International Business

Toată lumea o ştie pe fermecătoarea actriţă Adriana Trandafir (65 de ani), însă puţini îi ştiau povestea legată de fiica sa Maria Speranţa, cu care a plecat în reality-showul "Asia Express". Iată că odată cu debutul acestei emisiuni au apărut şi detalii despre superba tânără care s-a făcut repede remarcată.

Telespectatorii au remarcat-o imediat în reality-showul „Asia Express” de la Antena 1 pe fiica cea mică a actriţei Adriana Trandafir. Maria Speranţa are 21 de ani şi o poveste de viaţă interesantă. Deşi o vedem de câteva zile la Antena 1, tânăra a şi cucerit inimile fanilor cu gropiţa din obrazul drept, zâmbetul şăgalnic şi felul ei de a fi: inventivă şi descurcăreaţă. În plus, vorbeşte limba turcă, fiind singura concurentă din toate cele 9 echipe care are astfel de cunoştinţe. Dar cine este Maria Speranţa? Click! a stat de vorbă cu ea, dar şi cu mama ei, şi a aflat povestea lor.

  • Click!: Fanii vă văd la tv în „Asia Express”, însă voi v-aţi întors...

Maria Speranţa: Ne-am întors pe plaiurile noastre şi ne reintrăm în obiceiuri. Ne aducem aminte de ce a fost.

  • Ai devenit vedetă şi lumea te iubeşte...

Ei, dar nu-i adevărat.


    Adriana Trandafir  a pornit în cursă  alături de fiica ei
Adriana Trandafir a pornit în cursă alături de fiica ei
  • Tu nu ai treabă cu actoria?

Nu, sunt la polul opus, sunt studentă la International Business University (nr. în Olanda), sunt pe cealaltă parte a lucrurilor, puţin departe de mama, dar într-un fel aproape sufleteşte pentru că am prins de la ea iubirea pentru oameni.

  • Ai slăbit la „Asia Express”?

Maria: Nu am slăbit deloc.

Adriana Trandafir: Eu da, 7 kilograme, Am slăbit, dar le-am găsit pe urmă, pe parcurs (râde).

  • Ce a fost cel mai greu?

A fost greu să fim amândouă împreună atât de mult timp, pentru că înainte nu aveam timp să stăm să ne cunoaşteam atât de bine. Am fost în situaţii limită.

  • De unde ştii limba turcă?

Am făcut-o în liceu şi mi-a plăcut.

  • Cine pe cine a convins să meargă în „Asia Express”?

Tata ne-a convins pe amandouă.

  • Dar nu voiaţi să mergeţi?

Adriana Trandafir: Eu nu. Pentru că am simţul realităţii la purtător. Dar dacă ea a spus, din prima, DA, atunci am zis să merg.

  • Ce urmează pentru tine, Maria Speranţa? Ai ceva planuri?

Deocamdată facultatea este pe primul plan şi înainte să încep altele, facultatea vreau să o termin pentru că sunt atât de aproape, mai am câteva luni şi după o să văd exact către ce mă îndrept, direcţia înspre care mă duc sau ce alte proiecte o să mai vreau să fac.


    Copiii Adrianei,  Maria şi Ştefan
Copiii Adrianei, Maria şi Ştefan

De ce a vrut Adriana Trandafir să-și numească fiica Maria Speranța

Adriana Trandafir a trăit o adevărată dramă în tinereţe, iar pe Maria Speranţa a născut-o târziu, când avea 45 de ani. Actriţa mai are un băiat, Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Pe când copilul avea 7 ani, părinţii au divorţat, iar Adriana a pierdurt custodia după ce chiar propriul ei tată a dat declaraţii în faţa judecătorului împotriva ei. “Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredinţează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepţie şi asta pe motiv că este actriţă şi nu poate avea grijă singură de micuţ. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea”, ne-a povestit o prietenă a Adrianei. Ulterior, Adriana s-a recăsătorit şi a născut-o pe Maria Speranţa. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana e din nou fericită”, ne-a spus aceeaşi sursă. “Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situaţii. Umorul e prietenul meu cel mai bun şi cel mai sincer”, dezvăluia Adriana Trandafir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net