Adriana Trandafir împlinește 65 de ani! Care este cea mai mare realizare a actriței

Ultima actualizare:

    Adriana Trandafir împlinește 65 de ani pe 26 aprilieSursă foto: Arhivă personală
Adriana Trandafir împlinește 65 de ani pe 26 aprilieSursă foto: Arhivă personală

Îndrăgita actriță Adriana Trandafir împlinește luni, 26 aprilie 65 de ani. Are o energie debordantă și este mereu cu zâmbetul pe buze, însă viața ei nu a fost întotdeauna ușoară, iar dezamagirile nu au lipsit.

Zi de sărbătoare pentru Adriana Trandafir! Actrița împlinește 65 de ani pe 26 aprilie.Cu o carieră impresionantă, zeci de roluri de succes, o prezență plină de energie și un râs molipsitor, Adriana Trandafir este una dintre actrițele apreciate de colegii de breaslă, dar și de spectatori. Viața ei nu a fost întotdeauna una roz, însă a avut puterea de a depăși situațiile neplăcute care i-au ieșit în cale. 

Carieră Adriana Trandafir

Actrița Adriana Trandafir, născuta pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Pitești este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăștie în jur ți felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele.

Adriana Trandafir este deținătoarea a numeroase premii.

  • Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul "De ce fierbe copilul in mamaliga";
  • Premiul pentru cea mai buna actrita de comedie in 2002 la Festivalul de Teatru de la Galati pentru rolul Rose Quimet din spectacolul "Cumetrele";
  • Premiul pentru cea mai buna actrita de comedie in 2000 la Festivalul de Teatru de la Galati pentru rolul Ana din spectacolul "Stele in lumina diminetii";
  • Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Braila pentru rolul Maria Tanase in " Pasarea maiastra - Maria Tanase in 1988, 1989, 1990, 1996.
  • Marele Premiu la Gala Recitalurilor actoricesti, Bacau 1995;
  • Premiul de Interpretare la Festivalul National Studentesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol
  • Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul "romeo si Julieta" / 1978.

Adriana Trandafir a suferit enorm după divorț

Celebra actriță a suferit enorm când primul soț a câștigat custodia băiatului lor, Ștefan Bogrea, care, la acea vreme, avea doar șapte anișori. Mai grav este că bărbatul a fost ajutat, în instanță, chiar de tatăl vedetei.

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, susțineau apropiații actriței pentru Click!, în urmă cu ceva vreme. 

Adriana Trandafir, mama a doi copii

Pentru Adriana Trandafir cele mai mari realizări rămân copiii. ''Ştefan are 28 de ani, e avocat, dar predă şi la Facultatea de drept, îi place cariera asta pedagogică.. Maria Speranţa studiază la Haga, la Business international şi vrea să facă marketing. Nu mi-au urmat paşii, dar sunt copiiii mei, sunt veseli, seriosi, umani, deschişi'', declara actrița.

Citește și: 

Ce viață plină de necazuri a avut Adriana Trandafir

Ce fată frumoasă are Adriana Trandafir! Maria Speranţa a împlinit 21 de ani

image
image
image
image
image
image
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
fentanil jpg
86957fc2 de92 4ad0 8615 0b3603dab884 jpg
image
actualitate.net