Alina Pușcaș, în cea mai crăpată rochie la Te cunosc de undeva!

#Te cunosc de undeva

Ediția de sâmbătă, 21 mai, a emisiunii „Te cunosc de undeva” a venit la pachet cu multe surprize pentru telespectatori. Pe lângă transformările concurenților, și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, s-a ridicat la înălțime cu ținuta purtată. Iată ce apariție a bifat!

Alina Pușcaș, în cea mai crăpată rochie la Te cunosc de undeva! Foto: Instagram
Alina Pușcaș, în cea mai crăpată rochie la Te cunosc de undeva! Foto: Instagram

Alina Pușcaș a concurat cot la cot cu participanții emisiunii pentru atenția telespectatorilor, în cadrul galei de sâmbătă, 21 mai. Prezentatoarea show-ului de transformări a bifat o apariție spectaculoasă, optând pentru o ținută îndrăzneață, care i-a scos în evidență atuurile fizice.

Alina Pușcaș, în cea mai crăpată rochie!

Alina Pușcaș a avut o rochie lungă, sclipitoare, care fura ușor privirea, însă detaliul care a atras cel mai mult atenția a fost reprezentat de crăpăturile adânci, care îi puneau în evidență picioarele și nu numai!

Moderatoarea emisiunii a trebuit să se asigure că nu lasă la vedere nimic în momentul în care se deplasează, așa că a purtat pe dedesubtul rochiei o lenjerie specială, de culoare neagră, care nu a rămas însă atât de „ascunsă”.

Citește și: Alina Pușcaș, într-un minijup «periculos» pe străduțele din Voluntari: «Eram convinsă că urmă să fiu răpită»

Materialul rochiei alese a fost și ușor transparent, astfel că lenjeria Alinei Pușcaș a putut fi observată cu ușurință. Prezentatoarea TV și-a asumat însă acest lucru, detaliul respectiv venind la pachet cu conceptul outfit-ului.

Alina Pușcaș a glumit pe rețelele de socializare, explicând că se simte ca o Xena modernă în ținuta pe care a ales-o pentru această seară de gală. „Xena...vin! Sâmbătă așa mă prezint pe TV, în rol de războinică! Mă lupt cu rating-ul.”, a scris Alina, pe rețelele de socializare.

Pe lângă decupajele impresionante din partea inferioară, rochia a avut și un decolteu cuprinzător, pe care Alina Pușcaș l-a afișat cu eleganță. Pentru a completa ținuta, accesorizarea s-a făcut la nivelul mâinilor cu câteva piese din același material, pe post de brățări supradimensionate. De asemenea, și pantofii au fost aleși în aceeași notă. 

Citește și: Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net