Acestea sunt vedetele care au acceptat provocarea America Express

America Express, noul reality show de aventură, ce va fi difuzat de Antena 1, va avea parte de participarea a nouă perechi de vedete, din toate zonele de divertisment. Iată care sunt sunt cei care au acceptat provocarea unei experiențe memorabile. 

image
Acestea sunt vedetele care au acceptat provocarea American Express

Cele nouă perechi de vedete pentru show-ul de aventură America Express au fost desemnate. Concurenții vor porni în aventura viețiii lor, pe drumuri necunoscute, ce le va purta pașii pe Drumul Aurului, o rută de peste 7.000 de kilometrii, ce va trece prin zone precum Mexic, Guatemala și Columbia. Vedetele vor trece renunța la traiul de fițe și vor trebui să supraviețuiască cu un euro pe zi și să-și facă rost de cazare, mâncare și transport. 

Așadar, curajoasele vedete care vor păși pe Drumul Aurului, acolo unde, odinioară, doar conchistadorii se aventurau, sunt următoarele: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, rapperul Puya și soția lui, Melinda, trupa Andre, adică Andreea Antonescu și Andreea Bălan, actorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, misterioasa cântăreață Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, influencerița Bie Adam și mama ei, Mihaela. 

Scărlătescu și Doina vor afla dacă se completează reciproc

Cătălin Scărlătescu se declară entuziasmat de expediția de Drumul Aurului și acceptat provocarea cu mintea deschisă, mai ales că va face echipă cu iubita sa, Doina. 

,,Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a declarat Scărlătescu. 

Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor trece prin testul prieteniei

Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor fi nevoiți să treacă de testul conviețuirii în doi. 

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea in vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau sa ii demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta pana plâng prima oară.”

Jean Gavril și Dinu sunt gata să facă față provocărilor

“Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia!

Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!”, a declarat Jean Gavril.

Bie Adam și mama ei au venit să se distreze

,,Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm“, sunt de părere Bie Adam și Mihaela Adam. 

Puya vrea o experiență completă

,,Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”, a declarat Puya. 

,,Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”, adăugat soția sa, Melinda. 

Bruja este dornică să-și depășească limitele

,,Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”, mărturisit Bruja și Pufeh. 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se reunesc

Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla sunt deschiși la o experiență diferită

,,Aceasta experienta este un game changer. In mod firesc, dupa America Express viata nu o sa mai fie la fel. Credem ca este un adevarat detox, o rupere se tot ce am trait pana acum, rau sau bun”, au declarat Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Diana Bulimar și Larisa Iordache au încredere în forțele lor

,,Venind din sportul de performanta, aceasta aventura numita “America Express “ va fi o noua provocare pentru noi. Speram doar ca nu pe o barna de 10cm, pentru ca pe aceea am castigat-o deja. Suntem entuziasmate si recunoascatoare pentru aceasta experienta, dar cred ca ne va solicita la maxim. Avem emotii pentru ca nu stim ce surprize ne asteapta dar cred ca vom trece cu brio de fiecare proba in parte si ca vom ajungem cat mai departe in competitie asa cum am facut in gimnastica. Experienta asta vine cu sperante noi prin care ne asteptam sa trecem cu bine si sa ne descoperim pe noi insene intr-un alt mediu de competitie”, au spus Diana Bulimar și Larisa Iordache.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg