Surorile Odagiu de la Te cunosc de undeva, în doliu. «S-a mutat pe un alt cer»

Ultima actualizare:

Surorile Odagiu, Ana și Monica, ce fac parte în prezent din proiectul „Te cunosc de undeva”, traversează o perioadă de doliu, după ce un membru al familiei lor a decedat. Cele două surori aveau o relație extrem de apropiată cu cel ce a plecat dintre noi. 

Doliu în familia surorilor Odagiu. Cele două artiste trec printr-o perioadă dureroasă, în urma pierderii unei persoane dragi. Concurentele show-ului de la Antena 1 plâng moartea bunicului lor, care le-a crescut și le-a fost alături în perioada copilăriei. 

Citește și: Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

Surorile Odagiu participă la „Te cunosc de undeva” Foto: Antena 1
Surorile Odagiu participă la „Te cunosc de undeva” Foto: Antena 1

Surorile Odagiu, în doliu

Ana Odagiu a fost cea care a făcut tristul anunț și pe rețelele de socializare, acolo unde într-un mesaj emoționant și-a amintit toate momentele frumoase petrecute alături de bunicul ei, care a învățat-o câteva lecții prețioase. 

„Bunicul meu iubit, care mă înțelegea dincolo de cuvinte, care mă ducea de mică la galerii de artă, care picta și m-a învățat și pe mine să o fac, bunicul meu generos și bun, care mi-a cultivat iubirea pentru frumos. El punea muzică florilor, iar una dintre ele “lăcrima” la auzul lui Mozart.

M-a luat de mână și mi-a arătat, spunăndu-mi că plantele au suflet. Așa am crescut. Acum, ”s-a mutat pe un alt cer”. E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine! Te iubesc. Tu știi, chiar dacă nu am mai spus-o în cuvintele astea.", a scris Ana Odagiu pe Facebook, în memoria celui care i-a fost sprijin încă din copilărie.

Bunicul celor două surori Foto: Facebook
Bunicul celor două surori Foto: Facebook

Citește și: INTERVIU Ana Odagiu, despre provocările «Te cunosc de undeva»: «E greu și extraordinar în același timp»

Alături de mesajul de „adio”, artista a publicat și o poză în care apare bunicul său. Nu este pentru prima oară când cele două surori trec prin astfel de momente de suferință, având în vedere că Ana și Monica și-au pierdut și tatăl, în urmă cu 7 ani. 

Ana și Monica și-au pierdut și tatăl, în urmă cu 7 ani

Tata. Mă gândesc la tine în fiecare zi, cu atât mai mult în zilele de 7 și mai ales în ziua asta - pentru că este ziua ta și pentru că se împlinesc 7 ani de când tu nu mai ești.

Voiam doar să știi că suntem bine, că am crescut frumos, că ducem mai departe tot ce ne-ai învățat tu și că ne iubim mai mult ca niciodată, așa cum întotdeauna ți-ai dorit, iar golul lăsat de tine, am reușit cumva, în cele din urmă, să îl umplem cu iubirea asta mare pe care ne-ai lăsat s-o descoperim. Iubirea de frățioare. Cred că ai fi mândru.. sper că ești. Te iubesc!", scria Monica Odagiu pe Facebook, în luna martie a acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net