Finala „Te cunosc de undeva", la un pas distanță! Ei se duelează pentru premiul cel mare

„Te cunosc de undeva", sezonul cu numărul 17, se apropie de final. Ultima etapă a competiției va avea loc pe 9 iulie, la Antena 1, iar bătălia finală se va da între patru echipe. Premiul cel mare pus la bătaie este de 15.000 de euro. 

image
Florin Ristei și Ilona Brezoianu sunt în finala TCDU Sursă foto: Antena 1

„Te cunosc de undeva" ajunge la final. Doar patru echipe au reușit să demonstreze juraților că merită să se confrunte o ultimă dată pentru a obține premiul în valoare de 15.000 de euro. Emi & Cuza, Ilona & Ristei, Alexia & Dima și Romică Țociu & Carmen Chindriș sunt finaliștii sezonului cu numărul 17. 

Emi și Cuza au demonstrat că fac o echipă bună nu doar în domeniul comediei, ci și în cel al transformărilor. Schimbările cameleonice și posibilitatea de a-și adapta vocea tuturor cerințelor le-a asigurat un loc în etapa din 9 iulie 2022. „Te cunosc de undeva" nu este prima emisiune la care cei doi prieteni au participat împreună. Ei au format o echipă de milioane și la o altă producție marca Antena 1, „Asia Express". 

Ilona și Ristei au reușit și ei să impresioneze juriul. Florin Ristei nu este un străin al emisiunii „Te cunosc de Undeva", el fiind în trecut și concurent, dar și prezentator al formatului alături de Alina Pușcaș, în anul 2018. 

Alexia și Dima au dovedit că le-a prins bine colaborarea din „Lala Band" și din „Pariu cu viața" și au colaborat fără cusur și la TCDU. Desigur faptul că sunt ambii cântăreți, dar și actori, i-a ajutat să intre mult mai repede în pielea personajelor pe care au trebuit să le interpreteze. 

Romică și Carmen Chindriș au demonstrat că talentul nu are vârstă și au reușit să dea viață celor mai dificile personaje. Nu s-au temut nici de coregrafiile complicate, spre deliciul Andreei Bălan, cea desemnată să acorde punctajul pentru dans. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
dany d 5 jpeg
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg