Interviu Exclusiv! Secretele lui Carmen Chindriș, solista Tarafului Rutenilor!: „Am pasiuni care coincid cu ale băieților!”

Ultima actualizare:

Carmen Chindriș a devenit regina Internetului, după ce a lansat piesa “Ziua în care tu m-ai sărutat”, împreună cu Taraful Rutenilor! Piesa este cerută la nunți, botezuri și cumetrii pe bandă rulantă, iar Carmen a devenit vedetă. peste noapte, cântând muzică de petrecere, deși a absolvit o școală de canto.

Carmen Chindriș este solista vestitului Taraf al Rutenilor Sursa: Instagram
Carmen Chindriș este solista vestitului Taraf al Rutenilor Sursa: Instagram

Videoclipurile înregistrate cu Taraful Rutenilor, ”Ziua-n care tu m-ai sărutat” și ”Două perechi de ochelari de soare”, i-au adus lui Carmen Chindriș 40 de milioane de vizualizări, un adevărat record în on-line!

Solista cu voce de privighetoare și gropițe dulci în obraz, care are studii de canto la activ, a dat lovitura cu muzica de petrecere. Solista știe 10 limbi străine, repertoriul ei incluzând melodii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, portugheză, rusă, maghiară și chiar și în japoneză. Carmen scrie versuri și compune, cot la cot cu colegii ei. Solista ne-a acordat un interviu în exclusivitate, unde a vorbit și despre pasiunile ei ascunse.

  • Carmen, ai dat lovitura cu piesa “Ziua în care tu m-ai sărutat”. De ce crezi că a avut melodia un așa de mare succes la public?

Drept să vă spun, noi facem exact ceea ce ne place, iar, de aici până la succes, publicul decide și a decis.

  • Cum a fost pandemia pentru voi? Ați reluat cântările, aveți invitații la nunți? Toți mirii își doresc piesa voastră la nuntă...

Toată perioada cu pandemia a fost perfectă, pentru producțiile noastre muzicale. Aveam nevoie de acel timp pe care să-l petrecem în studio și acasă, ca prea eram pe drumuri, cu puține ore de somn, imprimat piese sau petrecut timp de calitate cu familia. Am reluat activitatea acum, iar agenda noastră este plină.

„Ignor cârcotașii!”

  • Cum ai ajuns să cânți împreună cu Taraful Rutenilor?

Eu cânt împreună cu Livius de peste 15 ani, am realizat diferite proiecte împreună, iar în urmă cu 7 ani am pus bazele proiectului Taraful Rutenilor. De atunci, Livius se ocupă de tot ce înseamnă acest proiect, începând de la orchestrații, compoziție, până la coordonarea membrilor tarafului.

  • Mulți te-au acuzat ca ai cânta manele, deși tu ai studii de canto. Cum le răspunzi cârcotașilor?

În general, ignor cârcotașii. Îmi place orice gen muzical, de la jazz la muzică populară, de petrecere, până la muzică clasică, în egală măsură. Consider că este necesar să existe cât mai multă diversitate în artă. Așa se întâmplă și cu taraful nostru, unde suntem o adevărată echipă închegată de muzicieni cu studii în domeniu și pasionați de fiecare notă muzicală ce aduce aport melodiilor

  • Ce pasiuni ai?

-Îmi place arta cel mai mult, muzica în primul rând. Îmi place să creez sau să-mi accesorizez ținutele de scenă lucrând manual, cusutul, dar și activitățile sportive și relaxante (fotbal, pescuit). Da, am o parte din pasiuni care coincid cu cele ale băieților, dar eu găsesc că fiecare sport/activitate este potrivit/potrivită și femeilor.

„N-o să auziți despre mine că mă operez!”

  • Cum îți menții frumusețea? Multe artiste din zona muzicii de petrecere apelează la diverse intervenții estetice. Ești adepta lor?

Atât timp cât voi fi sănătoasă, n-o să auziți despre mine că mă operez. Mă simt bine așa cum m-a lăsat Dumnezeu, de ce să stric naturalețea mea ca ființă umană?! Plus că, eu am fost mereu mulțumită de cum sunt, am grijă de mine însămi, din toate punctele de vedere. Am ritualurile mele „de tradiție” de la care nu mă abat.

  • Click!-Cu ce artist ți ai dori să faci un duet?

Sunt mai mulți artiști pe care îi apreciez, dar ce-mi vine în minte acum este Goran Bregovic.

  • Te-ar tenta o participare la Eurovision?

-Chiar ne-am gândit la Eurovision, însă, nu ne-am concentrat deloc pentru acest proiect, dar ne tentează. Cine știe ce ne rezervă viitorul?!

  • Ce surprize muzicale pregătești?

Avem multe piese înregistrate și filmate cu ceva timp în urmă. În continuare, compunem, materiale avem, din plin, si rămâne să alegem ce lansăm în perioada imediat urmatoare. Am urcat pe canalul nostru de Youtube „Studio R” piesa “Hai arată”. Este veche pentru noi, dar nouă pentru voi, chiar lansată acum câteva zile.

Jucăm hora din Sighet!

Carmen Chindriş este născută în Sighetul Marmației și cântă încă de la vârsta de 7 ani. A debutat ca solistă într-un ansamblu de muzică populară. Solista Tarafului Rutenilor a absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, secția canto.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net