Secretul Cristinei Dorobanțu! Ce dietă urmează vedeta pentru un trup de vis

Foarte multă lume este curioasă asupra dietei pe care Cristina Dorobanțu o ține și cum reușește vedeta să-și mențină silueta. 

De când a devenit cunoscută, vedeta a reușit să stârnească foarte multe priviri pline de invidie, dar și aprecieri pentru aspectul ei fizic pe care se pare că-l lucrează intens la sala de forță.

S-ar putea să te intereseze și: INTERVIU Cristina Mihaela și-a sacrificat relația cu iubitul pentru "Puterea dragostei": "Fiecare e pe drumul lui"

Totuși, acest lucru n-ar trebui să mire pe nimeni, mai ales după ce foarte multă lume și-a pus întrebări cu privire la dieta pe care Cristina Dorobanțu o ține.

Recent, vedeta a dat „din casă” și a povestit despre trucul pe care-l are pentru a se menține în formă. Cristina Dorobanțu, pe bună dreptate, arată senzațional și, pe lângă trupul de vis pe care-l are, vedeta se laudă și cu un ten lipsit de imperfecțiuni. 

Vezi și: Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei! Motivul real pentru care a fost înlocuită Cristina Dorobanțu

Ce dietă ține Cristina Dorobanțu?

Încă de la prima sa apariție, Cristina Dorobanțu este recunoscută pentru atenția pe care o are față de modul în care arată și, mai ales, asupra modului în care aceasta muncește. Vedeta dorește mereu să fie o prezență impecabilă, dar nu a luat niciodată măsuri cu privire la felul în care se menține de vis. 

Potrivit declarațiilor sale, se pare că Cristina Dorobanțu nu face excese, nici când e vorba de diete, nici când e vorba de sport. Cristina merge destul de des la sală, de două ori pe săptămână, și are mare grijă să nu se ridice sătulă de la masă. Secretul? Mănâncă puțin și des. 

„Fac sport de 2 ori pe săptămână, cât despre mâncat nu mă abțin de la absolut nimic, însă am grija să nu mă ridic de la masa sătulă; mănânc puțin și des, acesta este secretul meu”, a declarat Cristina Dorobanțu pentru kanald.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg