Cristina Dorobanțu, înlocuită de la pupitrul Știrilor Kanal D, după trei luni

Ultima actualizare:

Se anunță noi schimbări în grila de programe de la Kanal D. Cristina Dorobanțu va fi înlocuită de la pupitrul știrilor după doar trei luni. Cine îi va lua locul? 

Cristina Dorobanțu
Cristina Dorobanțu

Din data de luni, 23 mai, telespectatorii Kanal D nu vor mai vedea știrile dimineții prezentate de către Cristina Dorbanțu, în timpul săptămânii, ci de Simona Pătruleasa, cea care obișnuia să prezinte buletinul de știri în weekend.

Conducerea postului de televiziune a decis că această mutare este una necesară, deși Cristina Dorobanțu a prezentat doar trei luni de zile știrile dimineții la Kanal D. 

Citește și: Simona Pătruleasa, detalii din mariajul cu Sabin Ivanof 

Simona Pătruleasa așteaptă cu nerăbdare să le aducă telespectatorilor cele mai noi informații și se declară entuziasmată de noua provocare pe care a acceptat-o fără a sta prea mult pe gânduri. 

  „Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei”, a declarat Simona Pătruleasa. 

Simona Pătruleasa lucrează din anul 2009 la Kanal D 

Simona Pătruleasa are o experiență îndelungată în jurnalism și ca prezentator. Ea face parte din echipa Kanal D din anul 2009 și a prezentat inclusiv principalul jurnal al zilei. Înainte de a colabora cu Kanal D, prezentatoarea a lucrat la Realitatea Tv, dar și la Antena 1. 

Vezi: Cristina Dorobanțu renunță definitv la meseria de prezentator 

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil". Deși nu a câștigat, ea s-a bucurat de simpatia publicului, iar cei de la Kanal D i-au oferit șansa de a continua colaborarea. Astfel, a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei". Ulterior a prezentat, timp de trei luni, buletinul matinal de știri la Kanal D, iar acum se pare că le va prezenta pe cele din timpul weekendului. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net