Simona Pătruleasa, detalii neștiute din mariajul cu afaceristul Sabin Ivanof: «Nu prea ne facem declarații în cuvinte»

Simona Pătruleasa, prezentatoare a știrilor de la Kanal D, activează în televiziune de aproximativ două decenii și este o prezență discretă. Este căsătorită de 14 ani cu afaceristul Sabin Ivanof și împreună au o fetiță care le face viețile mai frumoase. 

image

Simona Pătruleasca a vorbit, în cadrul unui interviu recent, despre viața de familie, provocările pe care le-a întâlnit în relația de cuplu, dar și despre aspecte mai puțin cunoscute din sfera personală.

Simona Pătruleasca a fost întrebată care sunt lecțiile pe care le-a învățat în cei 14 ani de mariaj cu afaceristul Sabin Ivanof. Prezentatoarea a mărturisit că a descoperit că se poate ajunge foarte ușor la conflict dacă cei implicați în relație nu sunt dispuși să facă concesii. Deși sunt căsătoriți de 14 ani și formează un cuplu de 17, Simona și Sabin nu se plictisesc niciodată împreună, iar faptul că au același gusturi în privința lucrurilor mărunte a contat enorm pentru funcționarea legăturii lor, conform declarațiilor Simonei Pătruleasa. 

Noi nu ne plictisim, am petrecut mult timp împreună. Și când stăm și ne uităm la un film, fără să scoatem un cuvânt, nu ne plictisim. Pentru noi, acela este un timp frumos și valoros. Ne plac aceleași filme, ascultăm aceeași muzică. Ne bucurăm de lucrurile simple, că putem savura împreună o înghețată, că suntem sănătoși, că mergem la un film", a povestit Simona, potrivit Viva. 

Simona a dezvăluit că Sabin este un soț atent și un tată foarte implicat în creșterea și educarea fiicei pe care o au împreună, pe nume Ingrid. 

„Sabin este foarte ordonat, ceea ce contează într-o familie, îi place disciplina, mă ajută la treburile casei, ceea ce contează enorm, mă ajută cu Ingrid foarte mult. De altfel, noi două suntem pe primul plan, se gândește întâi la noi. Nu am ce să îi reproșez", a declarat prezentatoarea.

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că afaceristul este un bărbat romantic și, de fiecae dată când are ocazia îi face mici surprize cu însemnătate emoțională. Nu este vorba despre daruri scumpe și obiecte luxoase, ci despre lucrurile mărunte și disponibilitatea de a petrece timp de calitate împreună, chiar dacă fiecare are un program foarte aglomerat. 

„Noi nu prea ne facem declarații în cuvinte. Sabin face întotdeauna gesturi frumoase, și nu ne referim la cele materiale, ci la mici bucurii, ne dedicăm foarte mult timp, și pentru mine astea sunt lucrurile cu adevărat valoroase", a povestit Simona Pătruleasa. 

Cu ce s-ar ocupa Simona dacă ar renunța la televiziune

Simona Pătruleasa lucrează de aproape două decenii în domeniul televiziunii și are nenumărate amintiri plăcute care o leagă de profesia sa. Cu toate acestea, dacă cândva va renunța la televiziune, Simona știe cu exactitate ce i-ar plăcea să facă. Prezentatoarea este pasionată de designul interior, iar dacă nu ar mai prezenta știrile ar încerca să acorde mai mult timp hobby-urilor pe care le are. 

„Cred că aș face ceva legat de design interior, aș recondiționa case. Însă este doar un gând, nimic concret. Acum sunt dedicată sută la sută profesiei mele în televiziune", dezvăluia vedeta. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net