INTERVIU Simona Pătruleasa, dezvăluiri de mamă și de soție: "Trăiesc cei mai frumoși ani". Cum arată Paștele în familia știristei

Ultima actualizare:

    Simona Pătruleasa, vedeta știrilor de weekend de la Kanal Dfoto: Kanal  D
Simona Pătruleasa, vedeta știrilor de weekend de la Kanal Dfoto: Kanal D

Simona Pătruleasa (46 de ani), prezentatoarea Știrilor Kanal D, este foarte mândră de fiica ei de 10 ani, Ingrid, care este acum o adevărată domnișoară. Ce face Simona Pătruleasa de Paște, cum se pregătește de Sărbători, dar și ce spune despre căsnicia cu Sabin Ivanof, aflați în interviul următor.

  • Click!: Simona, cum sunteți în perioada asta? Mai puteți cu restricțiile? Cât de mult te-a afectat această pandemie pe tine și pe familia ta?

Simona Pătruleasa: Ne-am obișnuit cumva cu situația asta și încercăm să ne păstrăm optimismul. Viața noastră nu s-a schimbat foarte mult, petreceam și înainte mult timp în familie, cu Ingrid. Dar sunt și momente în care ne gândim la ce făceam în anii trecuți, la libertatea de mișcare pe care o aveam. Ne este dor să plecăm într-o vacanță liniștită, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși. Visăm să ne întoarcem curând la normalitate.

  • Cum este Ingrid cu școală?

Acum este în vacanță, dar s-a descurcat foarte bine și online. Copiii au o ușurintă în toate și se adaptează repede oricărei situații. Noi, adulții, avem foarte multe de învățat de la ei. Încerc s-o țin cât mai ocupată. Cântă la pian, pictează, mergem cu bicicletele, joacă tenis, citește, avem activități diverse, nici nu ne dăm seama când trece ziua.


    Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof s-au căsătorit în anul 2008foto: Instagram
Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof s-au căsătorit în anul 2008foto: Instagram
  • Vine Paștele. Ce planuri aveți pentru aceste sărbători? Plecați pe undeva?

În fiecare an, sărbătorile pascale le petrecem acasă, în familie, împreună cu părinții. Chiar dacă și anul acesta va fi diferit, cu măști și grijă sporită, ne bucurăm că-i avem alături de noi.

  • Cât de mult se implică Ingrid în pregătirea mesei de Paște?

Ingrid mă ajută să decorăm casa și masa de Paști. Multe dintre bunătățile pe care le vom avea pe masa festivă le vor prepara mamele noastre. Nimic nu se compară cu ceea ce fac ele.

  • Ce nu vă lipsește niciodată din meniul sărbătorilor de Paște și ce anume se așteaptă cu nerăbdare în această perioadă?

Întotdeauna facem pască, tartă cu fructe de sezon, cozonaci și nu ne lipsesc peștele și salatele.

  • La ce poftești atunci când te gândești la Paște?

Eu abia aștept să manânc cozonac. Ador prăjiturile, așa că poftesc la tot ceea ce e dulce, dar mai ales la cozonacul de casă.

  • Ești o fire credincioasă, obișnuiești să ții post, mergi des la biserică?

De când s-a născut Ingrid ne-am făcut un obicei din a merge în fiecare duminică la biserică. Am ținut post timp de 10 ani, dar în ultimii ani am renunțat doar la carne în această perioadă.


    Simona Pătruleasa și fiica ei, Ingridfoto: Instagram
Simona Pătruleasa și fiica ei, Ingridfoto: Instagram
  • Cu cine seamănă Ingrid cel mai mult acum, că a mai crescut?

A luat de la fiecare câte ceva. Nu știu dacă are mai mult de la unul sau de la celălalt. Însă are propria ei personalitate și în permanență ne uimește cu ideile ei și cu vorbe bine alese.

  • Ce ai observat la ea? Este mai atentă în alegerea hainelor? Împrumută deja și de la tine? Ce o sfătuiești în acest sens?

Încă îi sugerez ce să aleagă, deși e din ce în ce mai greu. În curând, nu voi mai putea să cumpăr singură lucruri pentru ea și este firesc să fie așa. Nu ne potrivim ca mărimi, dar cu siguranță va veni și vremea când îmi va purta hainele. Mereu îi spun că trebuie să fie atentă cum iese din casă, lucrurile să fie curate și călcate. Să își aleagă ținuta în funcție de locul unde mergem, nu putem merge la restaurant în hainele de plajă. Sper ca toate sfaturile mele să-i fie de folos.

  • Cât cheltui lunar pe vestimentația lui Ingrid? A început să aibă anumite pretenții de domnișoară?

Sunt luni de zile când nu-i cumpăr nimic. Atunci când era mai mică eram fascinată de hăinuțele drăgălașe și eram tentată să cumpăr mult mai mult decât ar fi fost necesar. Am învățat din greșeli și nu mai cumpăr în exces, pentru că multe hăinuțe de-a lungul anilor nu le-a îmbrăcat nici măcar o dată. I-am spus că e important ca încălțămintea să fie de bună calitate. Decât15 perechi de calitate îndoielnică, mai bine 3 de o calitate foarte, foarte bună, pentru că rezistă în timp și sunt mult mai confortabile. Ingrid nu este un copil care cere tot timpul ceva, sunt rare aceste momente și nu insistă dacă îi spun că nu este Ok ce a vrut. Este adevărat că îi aduc și argumente.

  • Ce educație a primit Ingrid? Ce are voie să facă și ce nu? Are multe restricții de la voi, ca părinți?

I-am pus cam multe restricții, deși psihologii spun că este greșit să-i interzicem lucruri copilului. Mereu mă străduiesc să formulez corect: <ar fi bine să....>. Ingrid are o personalitate incredibilă și este foarte greu să-i influențezi alegerile. Tocmai de aceea insistăm să-i arătăm mai multe variante, astfel încât să realizeze singură cum este corect și să ia decizii în cunoștință de cauză.

  • Care este secretul unei căsnicii de durată? Pentru că tu ai o relație frumoasă și stabilă!

Nu există secrete. O căsnicie vine la pachet și cu bune și cu rele. Important este să vrei și să poți să gestionezi toate situațiile de viață, să te bucuri de lucruri simple, să petreci timp în familie, să găsești un echilibru.

  • Te-ai gândit serios să investești într-un business al tău la un moment dat? În ce domeniu ți-ar plăcea să te dezvolți, separat de ceea ce faci acum?

Eu fac tot felul de lucruri în timpul liber, pentru că prezint știrile de Weekend la Kanal D,  ceea ce îmi permite să mă ocup mai mult de Ingrid, dar și de alte lucruri care îmi fac plăcere. Am multe idei și unele dintre ele sunt în lucru deja, o să le spun la momentul potrivit.  

  • Ce nu te-ai vedea făcând niciodată?

Niciodată să nu spui niciodată! N-aș vrea să spun ceva radical, pentru că viața e plină de neprevăzut. Așa că sunt deschisă provocărilor dacă sunt în limita bunului simț.

  • Cum te vezi peste 5 ani?

Peste 5 ani mă văd ca și acum, petrecând mult timp cu Ingrid și familia. Trăiesc cei mai frumoși ani și nu vreau să ratez niciun moment.

Citește și:

INTERVIU Cum arată izolarea în familia Simonei Pătruleasa: “Curățenia și călcatul mi-au schimbat viața total”

INTERVIU Anca Serea, dezvăluiri din familia cu 6 copii: «Nu am exclus cea de-a 7-a sarcină». Ce spune despre datorii și căsnicia cu Adi Sînă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net