Simona Pătruleasa: «Crăciunul cu Ingrid este cel mai frumos» 

Simona Pătruleasa (47 de ani) şi omul de afaceri Sabin Ivanof formează un cuplu din 2005 şi şi-au dorit cu disperare un copil. Însă, în urma analizelor pe care şi le-au făcut, ea a descoperit că nu poate deveni mamă. Fetița ei a venit pe lume după ce vedeta a reușit să rămână însărcinată prin fertilizare in vitro.

Simona copy jpg

Simona Pătruleasa: ”Cadourile cele mai speciale sunt cele făcute de Ingrid”

În 2011, Dumnezeu i-a binecuvântat cu o fetiţă abia după ce a făcut fertilizare în vitro. Cele mai frumoase sărbători sunt cele de când a venit Ingrid pe lume, spune Simona Pătruleasa pentru Click!

Primul Crăciun cu Ingrid a fost cel mai frumos, iar de atunci toate sărbătorile care au urmat au fost pline de emoţie şi le-am considerat pe fiecare în parte cele mai frumoase de până la acel moment. Cadourile cele mai speciale sunt cele făcute de Ingrid, fie pictate, fie scrise, toate îmi umplu sufletul de bucurie şi mândrie”, ne-a povestit vedeta tv, pe care Revelionul o va prinde la Ştirile Kanal D.

Sărbătorile le facem întotdeauna cu părinţii! Nu plecăm undeva anume. Eu voi lucra în perioada Revelionului, aşadar îi aştept pe telespectatorii noştri să ne fie alături pentru că vom avea un program special pentru ei”, mai spune îndrăgita prezentatoare.

Simona Pătruleasa, mamă după patru fertilizări in vitro

Simona a povestit despre drumul său anevoios pe care a fost nevoită să-l urmeze pentru a deveni mămică. După sute de injecții în burtă și patru tratamente revoluționare, frumoasa brunetă căsătorită cu afaceristul Sabin Ivanof, a adus- pe lume, în 2011, pe Ingrid.

"Aveam 35 de ani, mi se părea că nu mai am timp, am intrat în panică. Câțiva ani am încercat, iar la a patra încercare am reușit. Prin fertilizare in vitro am reușit să devin mamă. Am încercat prima dată în România, de două ori în Germania, iar a patra oară a fost cu noroc tot în România. De fiecare dată când am eșuat, nu mi-am pierdut speranța, știam că voi reuși și voi fi mamă. În perioada în care îmi doream să rămân însărcinată și eșuasem de trei ori, la a patra încercare, când am văzut-o pe doamna doctor, am știut că voi reuși", a povestit Simona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net