Cristina Mihaela Dorobanțu renunță definitiv la meseria de prezentatoare de emisiune tv!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Mihaela Dorobanțu este o îndrăgită prezentatoare tv din România. Parcursul său în televiziune a fost unul extrem de interesant și, de când a intrat în lumina reflectoarelor și până acum, a reuşit să se facă din ce în ce mai iubită de public. Perseverența, talentul, dar și ambiția au făcut-o pe aceasta să ajungă unde și-a dorit. Click! vine cu detalii din intimitate!

Cristina Mihaela Dorobanțu
Cristina Mihaela Dorobanțu

Reporterii Click! au întâlnit-o pe vedetă la un eveniment monden și au stat de vorbă cu ea despre carieră, frumusețe și planuri de viitor.

Pentru că s-a declarat fan al produselor cosmetice, iar una dintre dorințele sale arzătoare este ca, într-o zi, să devină imaginea unui astfel de brand, am început discuția chiar despre asta.

Am vrut să aflăm ce înseamnă frumusețea pentru îndrăgita prezentatoare, dar și cât de important este pentru o femeie să se respecte. Mai ales ce înseamnă să te respecți ca femeie?!

Click!: Cât de important este pentru o femeie să aibă grijă de ea?

Cristina Mihaela Dorobanţu: Extrem de important. De aceea le-am spus doamnelor, când eram la rubrica ‘’Secrete între fete’’, să aibă tot timpul grijă de ele, pentru că de acolo vine puterea, încrederea. Da, eu pun mare preț pe frumusețe și îngrijire!

Sinceră și dezinvoltă, vedeta ne-a vorbit și despre operații estetice și intervenții chirurgicale.

Despre doamnele care apelează la operații estetice și intervenții chirurgicale ce ne poți spune? Dar despre cele care refuză categoric?

Fiecare ar trebui să facă ceea ce se simte confortabil. Eu, personal, am apelat la astfel de intervenții și am recunoscut-o tot timpul. Nu înțeleg de ce să ne ascundem după deget, de ce să mințim.

Minciuna este cel mai urât lucru pe care un om îl poate face, pentru că în felul acesta nu este el. Oamenii care nu se afișează așa cum sunt, am învățat până la vârsta de 31 de ani, că tot timpul au de pierdut.

Citește și INTERVIU Cristina Mihaela și-a sacrificat relația cu iubitul pentru "Puterea dragostei": "Fiecare e pe drumul lui" 

Cum a fost trecerea de la un show matrimonial la jurnalul de știri?

A fost extraordinar! Îmi doream dintotdeauna să ajung la știri. Sincer îți spun, nu se aștepta nimeni, nici măcar eu, să pot face față. Acum mă uit cu mândrie în prompter și către cer.

În prompter văd ceea ce trebuie să le transmit oamenilor și simt ceea ce trebuie să le transmit, pentru că citesc știrile înainte și am mare grijă. Și către cer mă uit să-i mulțumesc de fiecare dată lui Dumnezeu, pentru că după foarte multă muncă, mi-a dat șansa să ajung acolo unde am visat.

Ce ai învățat din parcursul tău de pe până acum? Experiența de la ''Puterea Dragostei'' cum a fost?

Am învățat foarte multe lucruri. Iar la ‘’Puterea Dragostei’’ am spus și am spus-o întotdeauna, am unit suflete. Acest lucru este foarte prețios. Să reușești să unești oameni, să reușești să apropii destine este extraordinar. Și astăzi mai primesc mesaje de la foști concurenți care îmi mulțumesc. Am creat familii și sunt mândră.

Dacă ți s-ar mai propune să prezinți, din nou, o emisiune, ai mai accepta?

Nu, niciodată. Am atins visul suprem și aici se oprește totul.

Cristina Dorobanțu, drumul spre celebritate: de la concurentă la Bravo, Ai Stil, la prezentatoare tv

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil". Ea s-a bucurat încă de atunci de simpatia publicului, chiar dacă nu a câștigat.

Kanal D i-au oferit șansa de a continua colaborarea, așadar, după o perioadă, a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei".

După încetarea colaborării cu acest show, Cristina a trecut la pupitrul buletinului de știri difuzat de luni până vineri, de la ora șapte dimineața. 

Citește și INTERVIU Cristina Mihaela și-a sacrificat relația cu iubitul pentru "Puterea dragostei": "Fiecare e pe drumul lui"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net