Cristina Mihaela Dorobanțu renunță definitiv la meseria de prezentatoare de emisiune tv!

#Exclusiv Click!

Cristina Mihaela Dorobanțu este o îndrăgită prezentatoare tv din România. Parcursul său în televiziune a fost unul extrem de interesant și, de când a intrat în lumina reflectoarelor și până acum, a reuşit să se facă din ce în ce mai iubită de public. Perseverența, talentul, dar și ambiția au făcut-o pe aceasta să ajungă unde și-a dorit. Click! vine cu detalii din intimitate!

cristina mihaela dorobantu puterea dragostei jpeg
Cristina Mihaela Dorobanțu

Reporterii Click! au întâlnit-o pe vedetă la un eveniment monden și au stat de vorbă cu ea despre carieră, frumusețe și planuri de viitor.

Pentru că s-a declarat fan al produselor cosmetice, iar una dintre dorințele sale arzătoare este ca, într-o zi, să devină imaginea unui astfel de brand, am început discuția chiar despre asta.

Am vrut să aflăm ce înseamnă frumusețea pentru îndrăgita prezentatoare, dar și cât de important este pentru o femeie să se respecte. Mai ales ce înseamnă să te respecți ca femeie?!

Click!: Cât de important este pentru o femeie să aibă grijă de ea?

Cristina Mihaela Dorobanţu: Extrem de important. De aceea le-am spus doamnelor, când eram la rubrica ‘’Secrete între fete’’, să aibă tot timpul grijă de ele, pentru că de acolo vine puterea, încrederea. Da, eu pun mare preț pe frumusețe și îngrijire!

Sinceră și dezinvoltă, vedeta ne-a vorbit și despre operații estetice și intervenții chirurgicale.

Despre doamnele care apelează la operații estetice și intervenții chirurgicale ce ne poți spune? Dar despre cele care refuză categoric?

Fiecare ar trebui să facă ceea ce se simte confortabil. Eu, personal, am apelat la astfel de intervenții și am recunoscut-o tot timpul. Nu înțeleg de ce să ne ascundem după deget, de ce să mințim.

Minciuna este cel mai urât lucru pe care un om îl poate face, pentru că în felul acesta nu este el. Oamenii care nu se afișează așa cum sunt, am învățat până la vârsta de 31 de ani, că tot timpul au de pierdut.

Citește și INTERVIU Cristina Mihaela și-a sacrificat relația cu iubitul pentru "Puterea dragostei": "Fiecare e pe drumul lui" 

Cum a fost trecerea de la un show matrimonial la jurnalul de știri?

A fost extraordinar! Îmi doream dintotdeauna să ajung la știri. Sincer îți spun, nu se aștepta nimeni, nici măcar eu, să pot face față. Acum mă uit cu mândrie în prompter și către cer.

În prompter văd ceea ce trebuie să le transmit oamenilor și simt ceea ce trebuie să le transmit, pentru că citesc știrile înainte și am mare grijă. Și către cer mă uit să-i mulțumesc de fiecare dată lui Dumnezeu, pentru că după foarte multă muncă, mi-a dat șansa să ajung acolo unde am visat.

Ce ai învățat din parcursul tău de pe până acum? Experiența de la ''Puterea Dragostei'' cum a fost?

Am învățat foarte multe lucruri. Iar la ‘’Puterea Dragostei’’ am spus și am spus-o întotdeauna, am unit suflete. Acest lucru este foarte prețios. Să reușești să unești oameni, să reușești să apropii destine este extraordinar. Și astăzi mai primesc mesaje de la foști concurenți care îmi mulțumesc. Am creat familii și sunt mândră.

stanga
dreapta
7 cristina mihaela 2 jpg jpeg
Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu jpeg
1 cristina mihaela kanal d 1 jpg jpeg
diana bart cristina mihaela party miramagica 2 jpeg
Valentina Pelinel, Cristina Mihaela Dorobantu jpeg

Dacă ți s-ar mai propune să prezinți, din nou, o emisiune, ai mai accepta?

Nu, niciodată. Am atins visul suprem și aici se oprește totul.

Cristina Dorobanțu, drumul spre celebritate: de la concurentă la Bravo, Ai Stil, la prezentatoare tv

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil". Ea s-a bucurat încă de atunci de simpatia publicului, chiar dacă nu a câștigat.

Kanal D i-au oferit șansa de a continua colaborarea, așadar, după o perioadă, a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei".

După încetarea colaborării cu acest show, Cristina a trecut la pupitrul buletinului de știri difuzat de luni până vineri, de la ora șapte dimineața. 

Citește și INTERVIU Cristina Mihaela și-a sacrificat relația cu iubitul pentru "Puterea dragostei": "Fiecare e pe drumul lui"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg