Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei! Motivul real pentru care a fost înlocuită Cristina Dorobanțu

Ultima actualizare:

Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei cu forțe proaspete. Vedeta tv este gata să facă, din nou, show de zile mari cu emisiunea de la Kanal D. Concurenții vor fi pe măsură și în sezonul 5. 

Andreea Mantea prezintă Puterea Dragostei
Andreea Mantea prezintă Puterea Dragostei

Primele două sezoane ale proiectului tv Puterea Dragostei au fost filmate în Turcia, cu Andreea Mantea prezentatoare, iar când emisiunea se difuza la tv se oprea timpul în loc. După ce nu a mai rezistat departe de țară, având și copilul după ea în străinătate, vedeta Kanal D a luat decizia să renunțe la emisiune. Atunci, producătorii s-au gândit să o înlocuiască pe brunetă cu Cristina Dorobanțu, care a făcut audiență, dar nu la nivelul Andreei Mantea.

Fosta concurentă Bravo, Ai Stil! a prezentat alte două sezoane, dar parcă show-ul nu a mai fost atât de răsunător, cazurile nu s-au semnalat speciale, presa nu a mai scris în delir despre ei, iar audiențele au scăzut și ele, în comparație cu perioada în care Mantea prezenta.

Andreea Mantea, prezentatoare Puterea Dragostei

Acesta a fost și motivul pentru care șefii de la Kanal D au adus-o pe Andreea în fruntea emisiunii, din nou, plasând-o pe Cristina Dorobanțu într-un alt proiect. Acum, actuala prezentatoare de la Puterea Dragostei va prezenta știrile dimineții la Kanal D.

Așadar și prin urmare, Andreea Mantea va prezenta cel de-al cincelea sezon Puterea Dragostei, emisiune ce se va filma în Capitală, exclusă fiind amplasarea casei dragostei în afara țării, scrie Playtech.ro. Rămâne de văzut cine sunt concurenții și ce surprize vor avea loc în show-ul matrimonial.

După ce a renunțat la Puterea Dragostei, bruneta a prezentat, la Kanal D, emisiunile Trăiri cu Andreea Mantea și O nouă șansă, dar nu s-au bucurat de un succes la fel de mare.

Este mamă și influecer

Vedeta Kanal D are un băiețel din relația cu Cristi Mitrea, pe David, care locuiește cu ea. De altfel, pe lângă meseria de prezentator tv, Andreea Mantea câștigă bani și din Instagram, unde este urmărită de peste un milion de oameni.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nicoleta luciu carmen tanase jpg
netflix pixabay jpg
Monica Davidescu si Aurelian Temisan jpg
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net