Grațiela Duban l-a amenințat pe Mihai Mitoșeru, în emisiunea "Se strigă darul": «S-a dus norocul! Eu nu sunt Andreea Mantea»!

Pe 12 februarie a avut loc premiera noului sezon al emisiunii "Se strigă darul", iar telespectatorii au putut viziona momente inedite, dar și un schimb savuros de replici dintre Mihai Mitoșeru și noua prezentatoare, Grațiela Duban. 

image

Noul sezon al emisiunii se anunță unul în care competiția dintre prezentatori va atinge cote înalte. Grațiela Duban l-a avertizat pe Mihai Mitoșeru că nu are nici cea mai mică șansă de a strânge o zestre mai mare decât ea pentru că de partea ei se află o persoană-cheie, nimeni altul decât manelistul Tzancă Uraganu. 

Mihai Mitoșeru nu s-a lăsat impresionat de amenințările colegei sale și este hotărât să demonstreze că vechimea pe care o are în emsiune și experiența pe care a dobândit-o reprezintă, în mod clar, un avantaj!

"S-a dus norocul! Eu sunt ghinionul tău! Eu nu sunt Andreea Mantea! Hai să-ți mai vând un pont. Cât îmi dai pentru pont?! 5% din ceea ce strângi tu, pentru o informație importantă. Tzancă Uraganu! Să nu te bazezi pe el, este aliatul meu", i-a transmis Grațiela Duban lui Mihai Mitoșeru. 

Noul sezon al emisiunii de pe Kanal D „Se strigă darul” a avut premiera pe 12 februarie 2022 și va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Andreea Mantea a fost înlocuită de Grațiela Duban 

Andreea Mantea a fost înlocuită de Grațiela Duban în noul sezon al emisiunii. Soția actorului Andrei Duban se declară încântată să participe la un proiect de televiziune care este centrat asupra unuia dintre cele mai importante momente din viața unei persoane: căsătoria. Grațiela este pregătită să demonstreze că are toate calitățile necesare pentru a strânge o zestre cât mai mare și mizează pe capacitatea sa de persuasiune. 

Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambițioasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine. Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Duban.

Mihai Mitoșeru, pregătit de competiția cu Grațiela Duban 

Desigur, schimbul de replici dintre Grațiela și Mihai Mitoșeru a fost unul pe un ton glumeț, iar în realitate Mihai este bucuros că o are alături pe Grațiela ca prezentatoare. Mihai a descris-o folosing cuvinte frumoase și a subliniat că abia așteaptă să-i demonstreze cât de priceput este la organizarea unei nunți de vis! 

Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute", declara Mihai Mitoșeru, înainte de începerea emisiunii.  

Andreea Mantea a fost înlocuită și de la cârma emisiunii "Puterea Dragostei". Cea care prezintă acum emsiunea este Cristina Dorobanțu, fostă concurentă la "Bravo, ai stil".

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix jpeg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net