Grațiela Duban, în locul Andreei Mantea la "Se strigă darul”. Bruneta a pierdut două emisiuni

Ultima actualizare:

    Mihai Mitoșeru și Grațiela Duban, parteneri de emisiunefoto: Kanal  D
Mihai Mitoșeru și Grațiela Duban, parteneri de emisiunefoto: Kanal D

După „Puterea dragostei”, Andreea Mantea mai pierde o emisiune. Prezentatorea a fost înlocuită în noul sezon al emisiunii „Se strigă darul” cu o altă vedetă. Este vorba de Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban, care va prezenta de acum înainte emisiunea alături de Mihai Mitoșeru.

„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambițioasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine. Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Teohari Duban.

Mihai Mitoșeru s-a declarat și el încântat de noua sa parteneră de prezentare. „Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute. Ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile. Așadar, să dăm startul la petreceri!”, a spus Mitoșeru.

Andreea Mantea, emisiune nouă la Kanal D?

Anul trecut, în vară, Andreea Mantea a anunțat că nu va mai prezenta "Puterea dragostei", emisiune care se filmează în Turcia, în locul ei fiind angajată Cristina Mihaela Dorobanțu. Andreea a dezvăluit, tot atunci, că va avea un proiect nou la Kanal D. „V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să va dau un indiciu: voi avea un partener!”, a spus Mantea anul trecut.

Citește și:

Andreea Mantea, emisiune nouă după "Puterea dragostei": "Nu scăpați de mine"

Andreea Mantea, declarații-șoc despre Cristi Mitrea: «Am vrut ca David să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec»

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net