Mama lui Mihai Mitoșeru, pe scenă la un an de la operația pe creier

La un an de la operația complicată pe creier pe care a suferit-o, mama lui Mihai Mitoșeru, actrița Camelia Mitoșeru, a fost serbată pe scena Teatrului Constantin Tănase. Cum arată actrița la un an de la operația pe creier, din 3 februarie 2021.

Camelia Mitoșeru a fost sărbătorită pe scena Teatrului Constantin Tănase din București
Camelia Mitoșeru a fost sărbătorită pe scena Teatrului Constantin Tănase din București

Camelia Mitoșeru, în vârstă de 70 de ani, a fost serbată în weekend, pe scena Teatrului Constantin Tănase din București în cadul Galelor Savoy.

”Am avut bucuria să mă întorc în locul în care am crescut practic, să revăd oameni frumoși pe care îi respect și îi iubesc, un public minunat și mai ales să o văd pe Mama sărbătorită după mai mult de 20 de ani petrecuți pe scena teatrului de revista! Mulțumim tuturor!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Camelia Mitoșeru: ”A fost o intervenție foarte grea”

În urmă cu un an, pe 3 februarie, actrița a trecut cu brio peste o intervenție chirurgicală extrem de complicată. Femeia a fost diagnosticată la începutul anului 2021 cu o tumoră gravă pe creier și a fost nevoită să se opereze cât mai repede.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars la două luni după operația suferită.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net