Ce s-a întâmplat, de fapt, cu mama lui Mihai Mitoșeru: "Este foarte bine acum! Vorbește, mănâncă "

Ultima actualizare:

    Mihai Mitoșeru și mama lui
Mihai Mitoșeru și mama lui

Mihai Mitoșeru (47 de ani) a venit joi dimineață cu vești noi despre starea de sănătate a mamei sale. Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a fost dusă de o ambulanță de urgență la spital, luni, 9 noiembrie. În vârstă de 70 de ani, femeia a fost, inițial, suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

Mhai Mitoșeru a tras o sperietură soră cu moartea atunci când mama sa nu a răspuns la telefon. Prezentatorul de la Kanal D s-a dus glonț acasă la aceasta. A găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să vorbească. Camelia Mitoșeru a fost luată cu ambulanța de acasă, în cursul zilei de luni, fiind suspectă, în primă fază, de accident vascular celebral. După ce medicii de la Spitalul Floreasca i-au făcut mamei sale toate controalele, Mihai Mitoșeru a venit cu precizări în ce privește starea de sănătate actuală a mamei sale.

„A făcut o criza convulsivă! A uitat să-și ia pastilele"

„Mama a făcut, luni seară, o criză convulsivă din cauza faptului că a uitat să ia pastilele post operatorii (levetiracetam). Nu a fost atac cerebral! Asta s-a văzut foarte clar la RMN! Este foarte bine acum! Vorbește perfect, merge normal! Le mulțumim din suflet (din nou) tuturor celor care au fost lângă noi, începând cu doamna doctor Alina Poalelungi și restul echipei de la Spitalul Floreasca!”, a scris Mihai Mitoșeru, pe pagina lui Facebook.

Operată pe creier de meningiom

Anul acesta, în februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul creierului), motiv pentru care a fost operată de urgență pe creier. Aceasta a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare ulterior pentru refacere. După operație, i s-a dat un regim alimentar foarte strict, iar pastilele pe care le ia la recomandarea medicilor sunt extrem de puternice. Camelia Mitoșeru a aflat că are probleme de sănătate dintr-o întâmplare. „Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap (..) Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap”, a explicat mama lui Mihai Mitoșeru.

Citește și:

Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital. Este suspectă de accident vascular cerebral

Mama lui Mihai Mitoșeru, complicații după operația pe creier

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net