Ce s-a întâmplat, de fapt, cu mama lui Mihai Mitoșeru: "Este foarte bine acum! Vorbește, mănâncă "


    Mihai Mitoșeru și mama lui
Mihai Mitoșeru și mama lui

Mihai Mitoșeru (47 de ani) a venit joi dimineață cu vești noi despre starea de sănătate a mamei sale. Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a fost dusă de o ambulanță de urgență la spital, luni, 9 noiembrie. În vârstă de 70 de ani, femeia a fost, inițial, suspectă de accident vascular cerebral (AVC).

Mhai Mitoșeru a tras o sperietură soră cu moartea atunci când mama sa nu a răspuns la telefon. Prezentatorul de la Kanal D s-a dus glonț acasă la aceasta. A găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să vorbească. Camelia Mitoșeru a fost luată cu ambulanța de acasă, în cursul zilei de luni, fiind suspectă, în primă fază, de accident vascular celebral. După ce medicii de la Spitalul Floreasca i-au făcut mamei sale toate controalele, Mihai Mitoșeru a venit cu precizări în ce privește starea de sănătate actuală a mamei sale.

„A făcut o criza convulsivă! A uitat să-și ia pastilele"

„Mama a făcut, luni seară, o criză convulsivă din cauza faptului că a uitat să ia pastilele post operatorii (levetiracetam). Nu a fost atac cerebral! Asta s-a văzut foarte clar la RMN! Este foarte bine acum! Vorbește perfect, merge normal! Le mulțumim din suflet (din nou) tuturor celor care au fost lângă noi, începând cu doamna doctor Alina Poalelungi și restul echipei de la Spitalul Floreasca!”, a scris Mihai Mitoșeru, pe pagina lui Facebook.

Operată pe creier de meningiom

Anul acesta, în februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a fost diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul creierului), motiv pentru care a fost operată de urgență pe creier. Aceasta a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare ulterior pentru refacere. După operație, i s-a dat un regim alimentar foarte strict, iar pastilele pe care le ia la recomandarea medicilor sunt extrem de puternice. Camelia Mitoșeru a aflat că are probleme de sănătate dintr-o întâmplare. „Dintr-o întâmplare m-am dus să-mi fac un control la cap (..) Nu am avut niciun fel de simptom care să mă atenționeze că am așa ceva. Îți închipui că mie, poate, ăsta mi-a crescut în 10 ani în cap”, a explicat mama lui Mihai Mitoșeru.

Citește și:

Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital. Este suspectă de accident vascular cerebral

Mama lui Mihai Mitoșeru, complicații după operația pe creier

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg