Andreea Mantea, despre bătăile primite când era gravidă. De ce a ținut totul secret

Andreea Mantea l-a cunoscut pe luptătorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea „Burlăcița”, în 2014. Au fost împreună șase luni, după care s-au despărțit. După această relație a rămas cu amintiri chinuitoare, dar și cu cel mai frumos dar posibil: fiul ei, David. Vedeta Kanal D a povestit despre bătăile primite când era însărcinată și de ce a ales să nu depună plângere. 

Andreea Mantea, în emisiunea lui Denise Rifai. Foto: Kanal D
Andreea Mantea, în emisiunea lui Denise Rifai. Foto: Kanal D

Invitată duminică, în a doua zi de Crăciun, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Mantea (35 de ani) a rememorat cel mai negru episod din viața ei. Bruneta a povestit calvarul trăit pe vremea când avea o relație cu luptătorul Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, David. Denise Rifai a întrebat-o de ce a acceptat să îndure, în loc să vorbească și să-și denunțe iubitul.

Andreea Mantea: dacă i se mai făcea o plângere urma să fie arestat

"Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente", a mărturisit Andreea Mantea, în emisiunea de la Kanala D, citată de Wowbiz.ro.

Cristi Mitrea. Captură: Youtube
Cristi Mitrea. Captură: Youtube

Andreea Mantea: "Ce am eu, el nu o să aibă niciodată"

În viața Andreei Mantea s-au așezat lucrurile, atât în plan amoros, cât și în carieră. Are un iubit cu care se înțelege minunat, pe producătorul tv, Valeriu Floricel, însă cel mai important în viața ei rămâne David, băiețelul ei, în vârstă de 6 ani și 7 luni. 

"Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta. Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu. El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este", a mai declarat Andreea mantea, prezentatoarea emisiunii "O nouă șansă", de la Kanal D.

Cristi Mitrea, relație cu Andreea Caranda, de la PRO TV

Cristi Mitrea, tatăl copilulului Andreei Mantea, și-a găsit și el fericirea, de cinci ani ani, în brațele unei alte femei. Este și aceasta celebră, lucrează în televizune și o cheamă culmea, tot Andreea. Mitrea a dezvăluit că are gânduri de căsătorie cu actuala sa iubită, Andreea Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Cristi Mitrea și Andreea Caranda se cunosc din copilărie. “Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani”, a spus luptătorul, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net