Andreea Mantea, declarații-șoc despre Cristi Mitrea: «Am vrut ca David să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec»


    Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea dă cărțile pe față și îi răspunde lui Cristi Mitrea, fostul ei iubit, după ce acesta a făcut dezvăluiri din relația lor, la podcastul lui Cătălin Măruță. Prezentatoarea de la Kanal D spune că a fost agresată fizic de Cristi Mitrea, când era gravidă. Bruneta infirmă faptul că luptătorul MMA ar avea o relație bună, de tată, cu micuțul David.

Andreea Mantea spune lucruri tulburătoare într-o confesiune pentru Wowbiz.ro. Ieșirea ei vine ca un răspuns la declarațiile pe care Cristi Mitrea le-a făcut recent, afirmând că a avut îndoieli că David (6 ani) ar fi băiatul lui.

"A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem", spune Andreea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea: "Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el"

Andreea a recunoscut că David nu are o relație bună cu tatăl lui, chiar dacă așa se vede din exterior. "A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm", a mai declarat Andreea pentru sursa citată.


    Cristi Mitrea a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruță
Cristi Mitrea a făcut dezvăluiri la podcastul lui Cătălin Măruță

Ce a spus Cristi Mitrea despre fiul lui

Andreea Mantea l-a cunoscut pe luptătorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea „Burlăcița”, în 2014. Au fost împreună șase luni, după care s-au despărțit. „Alesesem sa termin relația de o perioadă bună de timp și ea mi-a trimis un mesaj că e însărcinată și că, orice aș spune eu, ea va păstra copilul! Eu nu am crezut faza cu copilul, mult timp am crezut că e o modalitate de a încerca să mă aducă înapoi”, a povestit Cristi Mitrea, la podcastul găzduit de Cătălin Măruță. Cristi Mitrea a explicat, pentru prima dată, de ce nu a recunoscut în acte că David este fiul lui. „Recunosc că m-am gândit că nu e copilul meu. Dar noi aveam o comunicare întreruptă atunci și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă duc să semnez. Probabil e linie la mine, unde scrie numele tatălui”, a mai spus Mitrea, cu un regret în glas.

Citește și:

Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Mantea. De ce nu a vrut să-și recunoască fiul? “M-am gândit că nu e copilul meu”

Cristi Mitrea, adevărul despre iubita lui, care lucrează la PRO TV: "Ar putea fi viitoarea mea soție"

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg