Cristi Mitrea, adevărul despre iubita lui, care lucrează la PRO TV: "Ar putea fi viitoarea mea soție"

Ultima actualizare:

    Cristi Mitrea a spus cine este femeia cu care are o relațiefoto: arhivă personală
Cristi Mitrea a spus cine este femeia cu care are o relațiefoto: arhivă personală

Cristi Mitrea, tatăl copilulului Andreei Mantea, și-a găsit fericirea, de patru ani ani, în brațele unei alte femei. Este și aceasta celebră, lucrează în televizune și o cheamă culmea, tot Andreea. Deși presa a vuit în ultima vreme că luptătorul MMA ar avea o relație cu Iuliana Luciu, acesta a dezvăluit că are gânduri de căsătorie cu actuala sa iubită, Andreea Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Pe 13 iulie împlinește 40 de ani! Cristi Mitrea se poate lăuda cu o viață amoroasă tumultuoasă. I-a făcut un copil Andreei Mantea, pe care nu l-a recunoscut în certificatul de naștere, iar de curând a fost prins de paparazzi în tandrețuri cu Iuliana Luciu. Celebrul luptător, care are lipici la femei celebre, susține însă că Iuliana îi este doar prietenă. „Pe mine femeile din viața mea m-au înșelat. Femeia după care am suferit cel mai mult se numea Diana. M-a înșelat! Nu am o relație în prezent cu Iuliana Luciu. Suntem doar prieteni! Nu ne-am sărutat!”, a declarat Cristi Mitrea, invitat la podcastul lui Cătălin Măruță.


    Andreea Carandafoto: arhivă personală
Andreea Carandafoto: arhivă personală

Andreea Caranda lucrează la PRO TV și a fost vedetă Abracadabra

Luptătorul a dezvăluit, cu acest prilej, cine este adevărata sa iubită! Cristi Mitrea este într-o relație de patru ani cu o altă femeie celebră. Este vorba de Andreea Caranda, celebra Colombina de la „Abracadabra” și momentan producător la multe emisiuni de divertisment de la Pro TV, inclusiv „Vorbește lumea”. De această dată, luptătorul MMA are gânduri de căsătorie. „E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a dezvăluit luptătorul, invitat în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cristi Mitrea și Andreea Caranda se cunosc din copilărie. “Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”, a mai spus luptătorul.

Citește și:

Uite ce mai fac «copiii» de la «Abracadabra»! Ultima lor întâlnire pe micul ecran, în 2010

Colombina de la «Abracadabra» te face prezentator tv. Andreea Caranda învaţă cursanţii cum să dea bine pe sticlă

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net