Ce a făcut tatăl Andreei Mantea când a aflat că fiica lui a pozat în Playboy. «Mi-a trântit ziarul peste ochi»

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea a pozat în Playboy împreună cu fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiufoto: Playboy
Andreea Mantea a pozat în Playboy împreună cu fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiufoto: Playboy

La 16 ani după ce a pozat în celebra revista cu iepurași, Andreea Mantea a făcut dezvăluiri incredibile din culisele pictorialului care le-a atras atenția până și celor de la Playboy America. Vedeta de la Kanal D a trebuit să-l înfrunte pe tatăl său, care, atunci când a aflat că fiica sa a pozat nud, a făcut o criză de nervi. Ani de zile după aceea, Andreea Mantea și tatăl ei au fost la cuțite.

Prezentă în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Andreea Mantea a vorbit fără ocolișuri despre începuturile sale în showbiz. Andreea a avut mult de furcă la debutul carieriei cu tatăl său, care nu a fost de acord ca fiica lui să pozeze în Playboy. Andreea Mantea a vrut să se facă actriţă, însă ca să se înscrie la Facultatea de Teatru ar fi trebuit să plece din casa părinţilor săi. Tatăl vedetei a fost atât de hotărât să o convingă să renunţe la o carieră în acest domeniu, încât i-a pus în vedere să se mute în alt apartament.

În 2006, Andreea Mantea își făcea intrarea în showbiz-ul autohton cu un pictorial incendiar în Playboy. Imaginile cu tânăra de 19 ani în tandrețuri cu un alt fotomodel le-au atras atenția oamenilor potriviți, iar Andreea și-a început cariera mult dorită în televiziune. La vremea respectivă, Andreea lucra la Kiss Tv, iar partenera ei de nebunii în pictorialul din revista cu iepuraș era fotomodelul de talie internațională Cecilia Miloiu. Vedeta tv a fost singura playmate care a ajuns în America. A fost aleasă de cei de la Playboy America să să pozeze pentru calendarul Playboy Europa.

„Eram atât de supărată pe tata că nu m-a lăsat să dau la Teatru și Film, încât tot ce apărea prin agenția de modele, că era reclamă, film, emisiune, și tot ce ținea de televizor, mă duceam. Mă duceam peste tot, nu țineam cont. Și când a apărut acest casting pentru această emisiune, m-am dus. Ce nu am știut însă, oamenii care au fost acolo încă trăiesc și pot confirma, eu nu am știut că va trebui să pozez în Playboy. Doar locul întâi, cea care câștiga Miss Playboy trebuia să aibă acest pictorial. Niciodată pe acest pământ nu m-am gândit eu că și locul doi, și locul trei, și Miss Popularitate. Și am zis că eu nu vreau, eu am venit la televizor să apar să îl enervez pe tata, eu nu vreau să pozez. «Păi scrie în contract.» Și scria, într-adevăr”, a povestit Andreea Mantea, în emisiunea ”În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță.

Andreea Mantea: „Era o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu”

Cunoscuta moderatoare de televiziune a dezvăluit că tatăl ei i-a reproșat acel pictorial în Playboy, spunându-i că nu mai reprezintă nimic și că este zero. „Am vrut să mă duc să îmi pun un picior în ghips ca să nu pozez. Oamenii ăia erau ditamai echipa și mi-au spălat creierul și îi lăsam pentru că mie îmi convenea, era încă o palmă pe care i-o dădeam tatălui meu. Dacă mă lăsa să mă duc la Teatru și Film, nu aveam niciun pictorial în Playboy. Mă duceam peste tot doar să îi arăt că mă duc”, a adăugat prezentoatoarea tv.

Tatăl Andreei Mantea: „Ești zero, nu mai reprezinți nimic!”

”Și a înnebunit când a văzut acel pictorial. Am plecat de acasă. Mama a tăiat cablul de la televizor, când a fost emisiunea. S-a urcat pe un scaun și a tăiat cablul, ca el să nu poată să vadă. Ne-am întâlnit după câteva zile, țin minte că mi-a trântit ziarul peste ochi. Nu m-a bătut, nu m-a lovit, mi l-a trântit peste ochi și mi-a zis «Atât de mulți ani ai învățat degeaba, atât de mulți ani te-am învățat lucruri degeaba. Ai făcut atât de multe lucruri degeaba, ești zero, nu mai reprezinți nimic. Un om când nu mai are nimic de oferit începe să se vândă pe el. Tu asta ai făcut, te-ai vândut. Și pentru ce?». Și i-am zis «Să-ți arăt că pot». Și mi-a zis «Puteai să vii să vorbești cu mine, decât să faci asta. Mie mi-e rușine să merg pe stradă, dar ție îți va fi și mai rușine»”, a povestit Andreea Mantea în emisiunea ”În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net