Andreea Mantea s-a despărțit de iubit! Mesajul la care nimeni nu se aștepta

Ultima actualizare:

Andreea Mantea trăiește o poveste de dragoste cu un coleg de la Kanal d, un producător tv, pe care l-a ținut ascuns. Nimeni nu știe identitatea lui! Cei doi s-ar fi despărțit, căci prezentatoarea tv a făcut un anunț pe social media prin care se înțelege fix asta: că e singură.

Andreea Mantea zburdă de fericire
Andreea Mantea zburdă de fericire

Andreea Mantea, singură de Ziua Îndrăgostiților!

Într-un anunț haios, Andreea Mantea spune că e singură de Valentine's Day! Cum e posibil? Ei bine, asta încă nu știm nici noi! Însă vă putem povesti cadrul în care vedeta s-a filmat, ba chiar vă poftim să-l vizionați.

Prezentatoarea Kanal D apare stând în mijlocul patului, cu o farfurie de prăjituri delicioase, două pahare de șampanie, cu roșul buzelor afișează un zâmbet larg, care să inspire o energie bună, ceea ce se și întâmplă, iar la final, vedeta ciocnește singură paharul de șampanie, lăsând să se înțeleagă că nu-i așa rău să petreci Ziua Îndrăgostiților chiar și fără partener.

Pe lângă clipul postat, Andreea Mantea a lăsat și un mesaj interesant, prin care sugerează că da, este singură, nu mai are iubit și își întreabă urmăritorii dacă și ei sunt la fel de singuri ca și ea, ori sărbătoresc cu o persoană specială.

„Single people on Valentine’s Day! 🤣🤣🤣🤣 Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?”, este mesajul Andreei Mantea.

Îmbrăcată într-o pijama roșie ca focul, Andreea Mantea a reușit să atragă atenția asupra ei, însă de efect au fost și inimioarele cu care a fost înconjurată. În acest cadru, toată lumea se aștepta să mai apară cineva, însă vedeta a arătat că e singură în această ecuație.

Toată filmarea face parte dintr-o campanie în care prezentatoarea este implicată, însă mesajele cu privire la situația ei sunt mai mult decât clare. Poate, cine știe, Andreea Mantea vrea să câștige inimile mai multor admiratori și a apelat la această tactică, astfel susține că e singură.

Se luptă cu kilogramele în plus!

Andreea Mantea a cam luat proporții, iar acum cântărește 66 de kilograme. Prezentatoarea Kanal D vrea să dea jos 14 kilograme și e pregătită să urmeze un stil de viață sănătos, diete și să facă sport zilnic. Ea deja s-a apucat de antrenamente.

„Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani…și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate.

Voi renunța la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/a.

Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!", a scris Andreea Mantea, pe Instagram, chiar la începutul anului.

Andreea Mantea, relație de iubire cu Cristi Mitrea

Vedeta lucrează în televiziune de ani buni. Primul ei loc de muncă a fost asistentă la Neatza, lucru pe care puțini oameni îl știu, după care a început să colaboreze cu diferite televiziuni, printre care Kanal d, Pro TV, Antena 1. Una dintre cele mai bune producții tv în care a fost implicată este emisiunea Puterea Dragostei, la care a renunțat în urmă cu aproape doi ani. Vedeta a fost și Burlăciță, unde l-a cunoscut pe Cristi Mitrea, cu care are un băiețel, pe David.

De câțiva ani, ea are o relație cu un producător de la Kanal D, însă de care se prea poate să se fi despărțit recent. Rămâne de văzut dacă mesajul este chiar unul real.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net