Cum a reacționat tatăl Andreei Mantea când a aflat despre pozele ei din Playboy

Ultima actualizare:

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare, iar emisiunile pe care le-a moderat s-au bucurat dintodeauna de succes în rândul telespectatorilor. 

Andreea Mantea, în Playboy
Andreea Mantea, în Playboy

Invitată în platoul emisiunii prezentate de către Denise Rifai la Kanald, Andreea Mantea a vorbit despre un subiect controversat din viața ei: pictorialul din revista Playboy. 

Cu mulți ani în urmă, înainte de a deveni cunoscută prin prisma postului de prezentatoare, Andreea Mantea a pozat foarte provocator în celebra revistă Playboy, spre dezamăgirea tatălui ei. Anii au trecut, iar Andreea a povestit ce crede în prezent părintele ei despre acel pictorial și dacă a revenit la sentimente mai bune. 

Deși la acea vreme tatăl Andreei nu a fost deloc încântat de decizia prezentatoarei, în prezent relația dintre ei este una excelentă, iar Andreea îl consideră cel mai bun prieten. Îl vizitează cât de des poate și nu există secrete între ei, după cum i-a mărturisit Andreea Denisei Rifai. 

"Ne-am împăcat de mult și avem o relație fantastică, vorbim absolut orice. Ne vedem zilnic, stăm la bârfă, ne bem cafeaua împreună, punem țara la cale.

Am participat la acea emisiune și am semnat un contract. Știam că câștigătoarea, Miss Playboy va fi cea care va poza, va avea parte de acel pictorial. Pentru nimic în lume nu m-aș fi gândit eu că vreodată o să câștig acea emisiune, Miss Playboy 2006. Nu că nu am citit contractul, nici nu l-am răsfoit, cred că m-am dus la ultima pagină și am semnat. Ulterior, am aflat că nu doar locul 1, ci și locul 2, 3 și Miss Popularitate trebuiau să pozeze. Eu am fost Miss Popularitate", a povestit Andreea Mantea, în platoul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Andreea Mantea, Lara Croft pentru Playboy
Andreea Mantea, Lara Croft pentru Playboy

Cum a reacționat tatăl Andreei când a aflat despre pictorialul Playboy

Andreea Mantea a povestit cum a reacționat tatăl ei atunci când a aflat despre pictorialul din Playboy al fiicei sale. Prezentatoarea a dezvăluit că a mustrat-o și a fost dezamăgit pe moment. Timpul a trecut, iar întâmplarea a fost dată uitării.

"Tata nu a văzut pictorialul, în schimb a apărut în ziar. Mi-a trântit ziarul, nu cred că a avut curajul să se uite și mi-a mai zis un lucru atunci: Un om când efectiv nu mai are ce să facă în viața asta, când le-a făcut pe toate, le-a încercat pe toate, ajunge să se vândă pe el. Tu nu ai demonstrat nimic din ceea ce poți și totuși te-ai vândut", a povestit Andreea. 

Andreea declară că nici măcar pentru o clipă nu s-a rușinat din cauza instantaneelor realizate și a subliniat că vorbele dure ale oamenilor nu au impact asupra ei. 

"Ce e drept mie nu mi-e rușine nici în ziua de astăzi și nu știu dacă o să-mi fie vreodată. Nu vreau să fiu catalogată în vreun fel, dar chiar nu îmi e.", a mărturisit Andreea Mantea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net