Cum a reac╚Ťionat tat─âl Andreei Mantea c├ónd a aflat despre pozele ei din Playboy

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare, iar emisiunile pe care le-a moderat s-au bucurat dintodeauna de succes ├«n r├óndul telespectatorilor. 

image
Andreea Mantea, în Playboy

Invitat─â ├«n platoul emisiunii prezentate de c─âtre Denise Rifai la Kanald, Andreea Mantea a vorbit despre un subiect controversat din via╚Ťa ei: pictorialul din revista Playboy. 

Cu mul╚Ťi ani ├«n urm─â, ├«nainte de a deveni cunoscut─â prin prisma postului de prezentatoare, Andreea Mantea a pozat foarte provocator ├«n celebra revist─â Playboy, spre dezam─âgirea tat─âlui ei. Anii au trecut, iar Andreea a povestit ce crede ├«n prezent p─ârintele ei despre acel pictorial ╚Öi dac─â a revenit la sentimente mai bune. 

De╚Öi la acea vreme tat─âl Andreei nu a fost deloc ├«nc├óntat de decizia prezentatoarei, ├«n prezent rela╚Ťia dintre ei este una excelent─â, iar Andreea ├«l consider─â cel mai bun prieten. ├Äl viziteaz─â c├ót de des poate ╚Öi nu exist─â secrete ├«ntre ei, dup─â cum i-a m─ârturisit Andreea Denisei Rifai. 

"Ne-am ├«mp─âcat de mult ╚Öi avem o rela╚Ťie fantastic─â, vorbim absolut orice. Ne vedem zilnic, st─âm la b├órf─â, ne bem cafeaua ├«mpreun─â, punem ╚Ťara la cale.

Am participat la acea emisiune ╚Öi am semnat un contract. ╚śtiam c─â c├ó╚Ötig─âtoarea, Miss Playboy va fi cea care va poza, va avea parte de acel pictorial. Pentru nimic ├«n lume nu m-a╚Ö fi g├óndit eu c─â vreodat─â o s─â c├ó╚Ötig acea emisiune, Miss Playboy 2006. Nu c─â nu am citit contractul, nici nu l-am r─âsfoit, cred c─â m-am dus la ultima pagin─â ╚Öi am semnat. Ulterior, am aflat c─â nu doar locul 1, ci ╚Öi locul 2, 3 ╚Öi Miss Popularitate trebuiau s─â pozeze. Eu am fost Miss Popularitate", a povestit Andreea Mantea, ├«n platoul emisiunii "40 de ├«ntreb─âri cu Denise Rifai".

image
Andreea Mantea, Lara Croft pentru Playboy

Cum a reac╚Ťionat tat─âl Andreei c├ónd a aflat despre pictorialul Playboy

Andreea Mantea a povestit cum a reac╚Ťionat tat─âl ei atunci c├ónd a aflat despre pictorialul din Playboy al fiicei sale. Prezentatoarea a dezv─âluit c─â a mustrat-o ╚Öi a fost dezam─âgit pe moment. Timpul a trecut, iar ├«nt├ómplarea a fost dat─â uit─ârii.

"Tata nu a v─âzut pictorialul, ├«n schimb a ap─ârut ├«n ziar. Mi-a tr├óntit ziarul, nu cred c─â a avut curajul s─â se uite ╚Öi mi-a mai zis un lucru atunci: Un om c├ónd efectiv nu mai are ce s─â fac─â ├«n via╚Ťa asta, c├ónd le-a f─âcut pe toate, le-a ├«ncercat pe toate, ajunge s─â se v├ónd─â pe el. Tu nu ai demonstrat nimic din ceea ce po╚Ťi ╚Öi totu╚Öi te-ai v├óndut", a povestit Andreea. 

Andreea declar─â c─â nici m─âcar pentru o clip─â nu s-a ru╚Öinat din cauza instantaneelor realizate ╚Öi a subliniat c─â vorbele dure ale oamenilor nu au impact asupra ei. 

"Ce e drept mie nu mi-e rușine nici în ziua de astăzi și nu știu dacă o să-mi fie vreodată. Nu vreau să fiu catalogată în vreun fel, dar chiar nu îmi e.", a mărturisit Andreea Mantea.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
anca pandrea 1 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg