Alte două vedete confirmate cu Covid: Andreea Mantea și Raluca Podea!

1 octombrie 2021
article img
Andreea ManteaFoto: Arhivă personală

Din ce în ce mai multe vedete, vaccinate sau nu, anunță că sunt infectate cu virusul Sars-Cov-2! Lista este deja una foarte lungă, multe dintre ele ajungând la spital cu forme grave.

Raluca Podea, fosta concurentă de la „Masterchef”, a avut o săptămână de coșmar! Blonda a fost confirmată cu Covid-19 după ce s-a vaccinat cu schema completă încă din luna ianuarie. Raluca a povestit că ajuns la spital, acuzând stări de rău. „O săptămână grea. Am trecut prin toate toate stările de rău, din ce în ce mai rău, ajungând la spital pozitiv Covid (vaccin făcut în ianuarie). Purtați mască și aveți grijă de voi!”, a fost mesajul îngrijorător transmis de Raluca Podea, pe Instagram.

Andreea Mantea și fiul ei, izolați de 8 zile în casă!

Andreea Mantea și fiul ei, David, se numără printre cele mai recente cazuri, fiind și ei confirmați cu coronavirus, anunță Cancan.ro. Surse din apropierea prezentatoarei de la Kanal D au dezvăluit că vedeta ar fi izolată de aproape 8 zile în casă. Nici Andreea și nici fiul ei nu se simt foarte bine, având simptome destul de supărătoare. Fiul prezentatoarei tv și al lui Cristian Mitrea ar fi avut și câteva episoade febrile, care au îngrjorat-o foarte tare pe mama lui. Din fericire, starea micuțului nu s-a agravat și nu a fost nevoie de spitalizare pentru nici unul dintre ei.

Citește și:

Delta a făcut ravagii în corpul Alinei Pușcău: «Dacă nu mergeam la spital, muream în casă. Regret că nu am făcut vaccinul»

Actrița Liliana Mocanu din Las Fierbinți și fiica ei, confirmate cu Covid-19. «Salvarea a venit după 4 ore»