Andreea Mantea și spiritul Crăciunului: „Mă rugam pentru portocale, dulciuri și o păpușă”

Ultima actualizare:

Andreea Mantea a vorbit pentru Click! despre cum o să petreacă sărbătorile de iarnă, unde o să meargă de Crăciun și care este atmosfera în familia ei în această perioadă. Vedete Kanal D a povestit ce își dorea când era copil de la Moș Crăciun, dar și dacă micuțul David mai crede în povestea cadourilor de sub brad. 

Andreea Mantea. Sursa foto: Instagram
Andreea Mantea. Sursa foto: Instagram
  • Cu ce gânduri aștepți sărbătorile din acest an?

Sunt omul care așteaptă tot anul Crăciunul, cu toate tradițiile lui. Aștept sărbătorile cu inima deschisa, cu bucurie și cu dorință că oamenii să fie mai buni nu doar în aceasta perioada a anului, ci în fiecare zi.

  • Fiul tău, David mai crede în Moș Crăciun? I-a scris vreodată lui Moșul? Dar tu, în copilărie?

Da, crede! Încă nu i-a scris, mi-a spus că se mai gândește.  Acum face decorațiuni pentru brad, din hârtie, a spus că aș îl vede Mosu’. Nu îi scriam în copilărie Moșului, ci eu mă rugam, era că o rugăciune, aceasta era scrisoarea mea către Moș Crăciun. Eu mă rugam pentru portocale, dulciuri și o păpușă sau vreo rochiță.

  • Care a fost cel mai frumos cadou al tău primit în dar de la Moșul? Dar cele mai frumoase sărbători?

O mașină pe care mi-am cumpărat-o eu, în 2009, a ajuns chiar înainte de Crăciun. Eu am fost Moșul. Cele mai frumoase sărbători rămân, pentru mine, cele petrecute la tara, cu bunica și toate rudele, unde încă se mai păstrează tradițiile…

Andreea Mantea, alături de fiul ei, David, în emisiunea lui Teo de la Kanal D
Andreea Mantea, alături de fiul ei, David, în emisiunea lui Teo de la Kanal D
  • Ți-ai dorit vreodată ceva de la el și nu ai primit?

Nu am crezut niciodată în Moș Crăciun, este o simbolistică. Pentru mine contează perioada în care ne strângem cu toții, în familie, gătim și ne bucuram împreună. Asta este cel mai important.

  • Ai împodobit bradul? Este vreun an în care nu ai făcut brad? De ce? Unde petreci anul acesta sărbătorile de Crăciun și de Revelion?

Este primul an în care voi împodobi brad artificial. Și în trecut luam brazi în ghiveci și după sărbători îl plantam în curte. Am foarte mulți brazi așa, în curte, care s-au făcut mari și frumoși. Crăciunul îl vom petrece în familie, iar de Revelion încă nu m-am hotărât. Dar vremurile acestea nu ne îndeamnă la plecat peste hotare.

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net