Incredibil cât de mult s-a îngrășat! Andreea Mantea, dezgolită la masaj

Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Andreea Mantea a publicat recent pe Instagram, la secțiunea „Story” mai multe filmulețe în care apare pe masa de masaj, cu picioarele la vedere, în timp ce angajata salonului îi execută câteva proceduri. Vedeta a pus pe ea ceva kilograme în plus, însă nu se sfiește să se afișeze exact așa cum arată în acest moment!

Andreea Mantea este asumată în privința kilogramelor ei în plus! Foto: Instagram
Andreea Mantea este asumată în privința kilogramelor ei în plus! Foto: Instagram

Andreea Mantea a vorbit deschis despre faptul că trece printr-o perioadă în care are câteva kilograme în plus față de cum ne obișnuise, însă se pare că nu se simte deranjată de acest aspect.

Andreea Mantea, extrem de asumată cu kilogramele în plus

Mai mult decât atât, deși recunoaște că nu mai posedă silueta de odinioară, fosta prezentatoare de la „Puterea Dragostei” nu se ascunde în spatele rețelelor de socializare sau al programelor de editare și publică fotografii reale în care îi apar și „defectele”.

Cele mai recente imagini-exemplu sunt câteva filmulețe în care apare la masaj, întinsă pe masă în timp ce i se efectuează câteva proceduri. Cu celulita la vedere, Andreea s-a filmat în timpul perioadei pe care și-a dedicat-o doar pentru ea.

image

Nu știm exact dacă Andreea a apelat la masaj pentru a o ajuta în lupta cu kilogramele, sau doar pentru relaxare. Cert este însă că schimbarea s-a produs, și admiratorii ei observând-o.

Și pentru că a decis să fie extrem de asumată când vine vorba de asta, Andreea publică în continuare pe rețelele de socializare poze needitate, în care i se poate observa, spre exemplu, „burtica”.

Andreea Mantea: „Sunt grasă”

Astfel că urmăritorii ei s-au întrebat chiar dacă nu cumva e din nou însărcinată. Abia atunci Andreea Mantea a răbufnit  pe rețelele de socializare și a explicat că nu este vorba de o sarcină, ci pur și simplu s-a îngrășat în ultima vreme. „Sunt grasă”, a spus ea cu franchețe.

Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă.

Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a fost mesajul ei cât se poate de asumat.

Totuși, acest lucru nu o face să nu se accepte în noua ipostază și să apeleze la ajutorul programelor de editat, prezentatoarea TV alegând să publice poze în care apare neretușată, promovând naturalețea.

Silueta din trecut a Andreei Mantea. Foto: Arhivă personală
Silueta din trecut a Andreei Mantea. Foto: Arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net