Ce emisiune nouă va prezenta Andreea Mantea. Când începe show-ul

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune la Kanal DFoto: Arhivă personală
Andreea Mantea va prezenta o nouă emisiune la Kanal DFoto: Arhivă personală

Începând cu această toamnă, Andreea Mantea revine la pupitrul unui nou show, odată cu emisiunea „O nouă șansă”, ce va fi difuzată din 11 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Producția are la bază un format internațional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia și urmează să prezinte povești emoționante de viață. Prin intermediul emisiunii „O nouă șansă”, telespectatorii vor afla cât de multe au să-și spună oamenii care, la un moment dat, decid să nu își mai vorbească.

Andreea Mantea va prezenta emisiunea „O nouă șansă”

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită.

Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a declarat Andreea Mantea. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png