Andreea Mantea a răbufnit: «Nu sunt însărcinată, sunt doar grasă!»

Ultima actualizare:

Andreea Mantea (35 de ani) a răbufnit după ce s-a săturat să audă și să citească zvonuri care susțin că ar fi însărcinată! Frumoasa brunetă le-a explicat fanilor ei că se luptă cu câteva kilograme în plus, dar nicidecum nu este gravidă.

Andreea Mantea s-a săturat să tot audă din presă că este gravidă Foto: Instagram
Andreea Mantea s-a săturat să tot audă din presă că este gravidă Foto: Instagram

Andreea Mantea s-a săturat de gurile rele care o acuză că ascunde faptul că ar fi gravidă. Vedeta se luptă cu câteva kilograme în plus, iar de aici cârcotașii au pornit zvonurile.

Andreea Mantea și-a asigurat admiratorii că nu este însărcinată! Ea s-a enervat după ce a tot văzut zvouri prin presă legat de kilogramele sale în plus. Mantea susține că de doi ani aude acest lucru și că nu este cazul. Vedeta le-a spus fanilor ei că vor fi primii care vor afla fericita veste, atunci când se va întâmpla. 

«Eu nu am voie să fiu grasă»

Andreea Mantea are un băiețel cu Cristi Mitrea
Andreea Mantea are un băiețel cu Cristi Mitrea

«Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă. Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă»

Andreea Mantea are un băiețel superb de șase anișori, pe nume David, din relația cu Cristi Mitrea. Vedeta s-a despărțit de tatăl copilului chiar înainte să nască, însă cei doi au rămas în relații bune, de dragul copilului lor. În prezent, Andreea Mantea se află într-o relație cu Valeriu Floricel. Cei doi s-au cunoscut în 2016, în emisiunea «Se strigă darul», acolo unde acesta era producător, iar ea prezentatoare. De atunci, Andreea și Valeriu au format un cuplu, însă au ținut mult timp ascunsă povestea lor de iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net