Andreea Mantea, despre împăcarea cu tatăl copilului. «David va fi pregătit să audă tot. Nu vreau să-l mint»


    Andreea Mantea are un băiețel în vârstă de 6 anifoto: arhiva personală / Instagram
Andreea Mantea are un băiețel în vârstă de 6 anifoto: arhiva personală / Instagram

Andreea Mantea (34 ani) și-a dorit să se împace cu tatăl copilului ei, luptătorul Cristi Mitrea. ”Noi n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat”, a spus Andreea Mantea pe YouTube.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au împreună un copil superb, David, în vârstă de 6 ani. ”Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare”, a spus Andreea Mantea cu lacrimi în ochi pe YouTube.Vedeta a mai precizat că micuțul nu voia la tată. ”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a mai spus Andreea Mantea.

Citește și:

Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Mantea. De ce nu a vrut să-și recunoască fiul? “M-am gândit că nu e copilul meu”

Andreea Mantea l-a "iertat" pe Cristi Mitrea de dragul copilului lor. Ce a declarat vedeta

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg