Fiul Andreei Mantea, agresat la școală. A venit acasă plin de vânătăi pe corp

Ultima actualizare:

Andreea Mantea a povestit la Teo Show că David, fiul ei, a venit acasă plin de vânătăi. Băiatul a încasat numeroase lovituri din partea colegilor.

image

Prezentatoarea tv a mărturisit cu durere că micuțul David a fost lovit de alți copii, după ce a încercat să apere o fetiță mai mică. Băiatul a venit de mai multe ori acasă cu picioarele și mâinile pline de vânătăi.

David a fost agresat în repetate rânduri, însă nu a îndrăznit să spună ce s-a întâmplat. până la urmă, vedeta tv l-a întrebat ce s-a întâmplat și de ce nu se apară, iar răspunsul băiatului a lăsat-o fără cuvinte.

Andreea Mantea a declarat la Teo Show că David i-a spus că nu-și dorește să lovească un copil ca și el, motiv pentru care nu se apără atunci când este lovit. Vedeta TV a luat măsuri în ceea ce privește situația și a tras la răspundere părinții copiilor agresori, dar și profesorii de la școală.

 „Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez. Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil.", a declarat Andreea Mantea, la "Teo Show".  

David Mantea este singurul copil al prezentatoarei Kanal D. El a venit pe lume în urma relației pe care vedeta TV a avut-o cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care l-a cunosocut în emisiunea Burlăcița, de la Antena 1. Cei doi au avut o relație zbuciumată și s-au despărțit chiar înainte ca David să vină pe lume. De altfel, Cristi Mitrea a recunoscut târziu copilul, care îi seamănă leit. 

În prezent, cei doi foști iubiți nu-și mai vorbesc, însă întrețin o relație amicală de dragul lui David, care este crescut exclusiv de Andreea Mantea. Micuțul poartă numele mamei sale și este foarte atașat de ea.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net