Fiul Andreei Mantea, agresat la școală. A venit acasă plin de vânătăi pe corp

18 decembrie 2021

Andreea Mantea a povestit la Teo Show că David, fiul ei, a venit acasă plin de vânătăi. Băiatul a încasat numeroase lovituri din partea colegilor.

image

Prezentatoarea tv a mărturisit cu durere că micuțul David a fost lovit de alți copii, după ce a încercat să apere o fetiță mai mică. Băiatul a venit de mai multe ori acasă cu picioarele și mâinile pline de vânătăi.

David a fost agresat în repetate rânduri, însă nu a îndrăznit să spună ce s-a întâmplat. până la urmă, vedeta tv l-a întrebat ce s-a întâmplat și de ce nu se apară, iar răspunsul băiatului a lăsat-o fără cuvinte.

Andreea Mantea a declarat la Teo Show că David i-a spus că nu-și dorește să lovească un copil ca și el, motiv pentru care nu se apără atunci când este lovit. Vedeta TV a luat măsuri în ceea ce privește situația și a tras la răspundere părinții copiilor agresori, dar și profesorii de la școală.

 „Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic. Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez. Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil.", a declarat Andreea Mantea, la "Teo Show".  

David Mantea este singurul copil al prezentatoarei Kanal D. El a venit pe lume în urma relației pe care vedeta TV a avut-o cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care l-a cunosocut în emisiunea Burlăcița, de la Antena 1. Cei doi au avut o relație zbuciumată și s-au despărțit chiar înainte ca David să vină pe lume. De altfel, Cristi Mitrea a recunoscut târziu copilul, care îi seamănă leit. 

În prezent, cei doi foști iubiți nu-și mai vorbesc, însă întrețin o relație amicală de dragul lui David, care este crescut exclusiv de Andreea Mantea. Micuțul poartă numele mamei sale și este foarte atașat de ea.

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png