Andreea Mantea a spus cât vrea să slăbească: "Am 66 kg". Ce decizie a luat vedeta

Andreea Mantea (35 de ani) a început anul foarte motivată. Vedeta Kanal D a recunoscut că s-a îngrășat 14 kilograme și și-a propus să scape ele. Bruneta s-a fotografiat la sala de sport și a publicat un mesaj sincer și motivațional.

Andreea Mantea spune că s-a îngrășat 14 kilograme. Foto: Instagram
Andreea Mantea spune că s-a îngrășat 14 kilograme. Foto: Instagram

Extrem de asumată, Andreea Mantea a recunoscut că nu-i mai place ce vede în oglindă, așa că se arată foarte determinată să se țină de dietă și e sport. Drumul nu e ușor, pentru că bruneta vrea să dea jos nu mai puțin de 14 kilograme. 

Andreea Mantea: "Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos"

"Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani…și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunta la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/a. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!", a scris Andreea Mantea, pe Instagram.   

andreea mantea png

Luna trecută, după ce a publicat câteva imagini cu ea la masaj, fanii s-au întrebat dacă nu cumva este însprcinată pentrua  doua oară. Nici gând. Andreea Mantea i-a liniștiti și le-a spus, răspicat: "sunt grasă!"

Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă.

Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a fost mesajul ei, extrem de sincer. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net