Boala gravă de care suferă Andreea Mantea: „Iau 10 pastile pe zi până la sfârșitul vieții”

Ultima actualizare:

Andreea Mantea a mărturisit că suferă de o boală gravă, de care nu va scăpa niciodată. Vedeta e obligată să ia câte 10 pastile pe zi până la finalul vieții, iar aceasta are interzis la mai multe alimente. Ce spune prezentatoarea despre afecțiunea de care suferă.

Andreea Mantea suferă de o boală din cauza căreia trebuie să ia pastile toată viața. Foto: Facebook
Andreea Mantea suferă de o boală din cauza căreia trebuie să ia pastile toată viața. Foto: Facebook

Andreea Mantea (35 ani) a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care ia un tratament pentru tot restul vieții. Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control.

Ea a mărturisit că în caz contrar afecțiunea s-ar putea dezvolta și boala să fie și mai gravă decât e deja. „Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a spus Andreea Mantea. 

Prezentatoarea susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pen de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, de 6 ani, să îi administreze doza. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care ceapa, pe care o adoră. Însă atunci când o mănâncă, vedetei i se umfla fața.

„E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea.Aceasta a mai vorbit și în trecut de problemele ei de sănătate pe rețelele sociale, mai ales că i se umflase burta și mulți credeau că ea este iar însărcinată. 

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit.”, a spus Andreea Mantea pe InstaStory, la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net