Andreea Bălan are un nou iubit? Imaginile care au pus fanii pe gânduri

Ultima actualizare:

Andreea Bălan își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, iar de această dată vedeta a postat pe rețelele de socializare câteva poze în care este alături de un bărbat misterios. Oare vedeta iubește din nou?

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț cu George Burcea și a avut o relație cu Tiberiu Argint timp de un an, însă acum pare că lucrurile sunt din ce în ce mai bune pentru vedetă.

Vezi și: Andreea Bălan, decizie importantă în privința vieții sentimentale: «Este mai bine şi pentru fetiţele mele»

Artista e foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă de această dată a postat o fotografie în care se îmbrățișează cu un bărbat. Imaginile sunt dintr-un videoclip pe care Andreea Bălan urmează să îl lanseze, însă fanii tot s-au întrebat dacă nu cumva și ea iubește din nou, dacă are o nouă relație, ori dacă în clip este tocmai cu cel cu care are deja o idilă?!!!

,,Te-as tine o viață pentru mine ❤️" este descrierea folosită de Andreea, ceea ce i-a pus fanii pe gânduri. Cum spuneam, admiratorii cântăreței sunt convinși că vedeta are o nouă relație și este mai fericită ca oricând.

,,Mă bucur enorm pentru tine!!!!🔥👏Sunteţi minunaţi împreună! Mă bucur mult să te văd în braţele cuiva care te merită cu adevărat!❤️Nu ai idee cât de fericită sunt că te văd iar zâmbind alături de un bărbat!🥰 Sunt sigură că viaţa îţi oferă tot ce este mai bun! MERIŢI ASTA!", ,,Tu ai trecut prin multe greutăți, și eu zic că meriți asta❤️ Iubirea ❤️", ,,Felicitări !", au fost doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Wow! Ce mămică Hot este Andreea Bălan! Vedeta s-a bălăcit la piscină și a făcut senzație

Trecutul amoros al Andreei Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din industria muzicală din România. Aceasta și-a început cariera pe vremea când se afla la vârsta adolescenței, pornind la drum cu trupa Andre, din care făcea parte și Andreea Antonescu, și în prezent bune prietene.

Vedeta a fost căsătorită cu George Burcea, alături de care are două fetițe. Ulterior, a mai avut o relație timp de 1 an cu Tiberiu Argint, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final în 2022.

Aceasta a mărturisit de curând că își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei amoroasă, dat fiind faptul că ultimele relații au fost intens comentate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net