Andreea Bălan, moment super tare, la un eveniment public. Uite așa se dansează pe melodia „Liberă la mare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Bălan, show total la un eveniment public! Vremurile în care făcea furori în formula Andre par să nu fi apus pentru colega de trupă a Andreei Antonescu. La început de săptămână, jurata de la „Cunosc de undeva” a avut chef să se simtă „liberă la mare”, chiar dacă iarna a început să fie tot mai amenințătoare.

Andreea Bălan, moment super tare, la un eveniment public. Foto: colaj Click!/Instagram
Andreea Bălan, moment super tare, la un eveniment public. Foto: colaj Click!/Instagram

Are 38 de ani, două fetiție frumoase foc și numeroase proiecte, dar asta nu o împiedică pe Andreea Bălan să se simtă tânără. Plină de voie bună, blondina s-a afișat luni, 12 decembrie, la un eveniment monden organzinat în București.

Cum dansul nu se uită niciodată și mai face și bine la organsim, nimeni nu s-a împotrivit când solista de la Andre a exersat faimosul dans din melodia „Liberă la mare”. Mișcările din acelui hit sunt nemuritoare și la 23 de ani de la lansarea piesei.

Click! a surprins momentul inedit al Andreei Bălan, iar rezultatul trebuie să recunoaștem că a fost mai mult decât satisfăcător. Nici rochia scurtă, nici tocurile lungi n-au încetinit-o pe frumoasa vedetă de la Antena 1.

Andreea Bălan a făcut show la un eveniment monden

După cum se observă, Andreea Bălan încă știe ce face pe ringul de dans. Nu degeaba a participat la mai multe ediții „Dansez pentru tine”, una dintre ele fiind chiar în Mexic.

Cei prezenți la evenimenul de luni au savurat demonstrația făcută de blondină. Iar prin apropiere au fost vedete de prim rang. Click! a dat nas în nas cu unele dintre cele mai îndrăgite și populare staruri de prin România. Printre alți, i-am zărit pe Răzvan Simion, Andreea Marin sau Cătălin Botezatu.

Botezatu a fost impresionat de dansul Andreei Bălan

Cunoscutul creator de modă s-a simțit excelent la evenimentul public la care Andreea Bălan a dansat pe piesa „Liberă la mare”. De altfel, Cătălin Botezatu a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu momentul blondinei.

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, își crește singură cele două fetițe, pe Ela și Clara, după divorțul de George Burcea. Vedeta se bucură din plin de viața ei și savurează fiecare proiect în care este implicată.

Cât despre mișcările de dans... Tot ce putem spune este că vedeta de la Antena 1 are în sânge arta dansului. De-a lungul anilor, membra trupei Andre a făcut furori pe orice scenă a urcat.

Andreea Bălan a avut mereu dansul în sânge

Nimeni nu poate uita momente spectaculoase pe care Andreea Bălan le-a avut la „Dansez pentru tine”, unde obișnuia să încingă atmosfera alături de partenerul ei, Petrişor Ruge.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! D

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net