Daniel Craig are cele mai tari mișcări de dans! Video savuros cu fostul James Bond

Ultima actualizare:

Actorul Daniel Craig e considerat unul dintre cei mai fermecători bărbați din lume. Cota sa de popularitate este și mai ridicată, după un nou moment de excepție în care este protagonist fostul agent 007. 

Video savuros cu fostul James Bond. Foto: colaj Facebook/captura youtube
Video savuros cu fostul James Bond. Foto: colaj Facebook/captura youtube

Se spune că nu strică să dansăm un pic în fiecare zi, iar secvențele pe care le vei vedea cu Daniel Craig cu siguranță te vor face să te ridici de pe canapea și să dai drumul la melodia favorită. Dacă nu vor avea acest efect, atunci măcar o să te binedispună imaginile în care actorul britanic își arată o calitate ținută ascunsă până acum.

Cel care l-a interpretat pe James Bond apare într-o reclamă pentru o marcă de vodcă. În spotul publicitar, actorul britanic în vârstă de 54 de ani își arată talentul de dansator.

Acțiunea se petrece în hotelul de lux Cheval Blanc din Paris, unde Daniel Craig execută mișcări spectaculoase de dans atât în holul hotelului, cât şi pe acoperişul acestuia. Varianta lungă a reclamei ține peste 2 minute, dar fiecare secundă merită din plin.

Daniel Craig, așa cum nu l-ai mai văzut. Moment de excepție cu agentul 007

Clipul este realizat de celebrul cineast Taika Waititi, care a primit în carieră un premiu Oscar. Trebuie să recunoaștem că este genul de spot publicitar făcut impecabil.

Fără îndoială, Daniel Craig este într-o formă de zile mari și captează toată atenția în această reclamă genială. Fanii actorului sunt fascinați de spotul publicitar și de ipostaza inedită în care l-au regăsit pe fostul agent 007.

Daniel Craig vine în casele tale în preajma Crăciunului

Dacă mișcările de dans ale vedetei te-au entuziasmat, atunci trebuie să știi că noul film al lui Daniel Craig va putea fi vizionat de toți abonații Netflix, înaintea Crăciunului. „Knives Out, Glass Onion: A Knives Out Mystery” a avut premiera mondială în septembrie, la Toronto, și va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 decembrie 2022.

Distribuția este una de excepție. Alături de James Bond, în pelicula regizată de Rian Jonhson îi putem vedea, printre alții, pe Edward Norton Dave Bautista, Kate Hudson, Madelyn Cline sau Janelle Monae.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net