Andreea Esca, dans din buric, pe muzică orientală. Alexandre Eram a reușit imposibilul în Istanbul

Ultima actualizare:

Andreea Esca își sărbătorește ziua de naștere în Istanbul, iar dansul din buric pe care l-a postat i-a făcut pe urmăritorii ei să fie în extaz.

andreea esca 4 png

Cunoscuta prezentatoare de știri, Andreea Esca, împlinește pe 29 august, 50 de ani. Aceasta a vrut să își sărbătorească ziua de naștere într-un mod inedit, alături de cele mai dragi persoane. Andreea a luat cei mai importanți oameni din viața ei și au plecat împreună într-o destinație secretă. La aeroport, aceștia au aflat că vor ajunge în Turcia.

Nu rata: Andreea Esca își răsfață prietenii, chiar de ziua ei! I-a invitat într-o excursie surpriză!

N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”, a declarat Lucian Mândruță, invitat la petrecerea Andreei.

Vezi și: La mulți ani, Andreea Esca! Ce a transmis vedeta, în ziua când schimbă prefixul

Printre invitați se regăsesc vedete precum Dana Rogoz, Mihai Petre cu soția, Lucian Mândruță, Amalia Năstase și Camelia Șucu. Petrecerea aniversară a Andreei Esca nu presupune doar muzică, mâncare și voie bună, ci este cu adevărat o experiență.

Află și: Andreea Esca, siluetă de invidiat la 49 de ani! Prezentatoarea a întors privirile tuturor la un eveniment monden

Dacă Mihai Petre a fost primul care a dansat pe ritmuri orientale și a făcut senzație cu o dansatoare, spre deliciul invitaților, acum și sărbătorita și-a arătat talentul și a dansat din buric. Andreea a dansat alături de soția lui Mihai Petre, iar după cu Alexandre.

Jurnalistul Lucian Mândrută a făcut o postare pe rețelele de socializare și le-a împărtășit urmăritorilor detalii despre aniversarea prezentatoarei, făcând și o glumă despre faptul că încă nu știe ce salariu are aceasta.

,,Suntem vreo 70 si-a fost nevoie de doua autocare de la aeroport si pana aici – soferii turci chiar au facut intrecere cu noi, care ne duce mai repede…! Nu dau numele hotelului, ca, nah, sunt deja destui invitati…) dar e foarte aproape de Bosfor, de unde si pozele. Oricum, lumea nu prea sta cu ochii pe geam, ca a inceput deja dansul (in coregrafia lui Mihai Petre si-a sotiei Elwira).

Meniul? Bame. Multe bame, plus pepene si salata! Si alte chestii mai pe opulenta, dar stiti ca nu prea imi plac pozele cu mancare. Va las mai departe cu cele de pe drum si cu peisajul mereu minunat al Istanbulului, langa care petrecem cei 50 de ani ai bunei mele prietene. Nu, tot nu stiu cat are salariul. Stiu doar cate stele are hotelul. Dar parca mai conteaza…)))”, a mai adăugat jurnalistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net